Μοτοσυκλετιστής έχασε τη ζωή του σε τροχαίο στη Νέα Αρτάκη

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 16 Ιουλίου 2024 09:04 Μοτοσυκλετιστής έχασε τη ζωή του σε τροχαίο στη Νέα Αρτάκη

Σοβαρό τροχαίο με μηχανή και στο Δίστομο…

Σοβαρό τροχαίο σημειώθηκε το απόγευμα της δευτέρας (15/7) στο 2ο χλμ της ε.ο. Χαλκίδας - Αιδηψού στο ύψος των Δύο Βουνών Νέας Αρτάκης.

Μηχανή με οδηγό 27χρονο κάτω από άγνωστες προς το παρόν συνθήκες, συγκρούστηκε με ΙΧΕ, που οδηγούσε 48χρονος, με αποτέλεσμα το θανάσιμο τραυματισμό του δικυκλιστή.

Τραυματίας απεγκλωβίστηκε από την Πυροσβεστική και ο οδηγός του ΙΧΕ και διακομίστηκε με ασθενοφόρο στο Γενικό Νοσοκομείο Χαλκίδας.

Το Τμήμα Τροχαίας Χαλκίδας διενεργεί την προανάκριση για τα αίτια του δυστυχήματος.

(Φωτογραφία: eviathema.gr)

Ένα ακόμη σοβαρό τροχαίο με μηχανή, είχαμε και το πρωί της Κυριακής (14/7) στην εθνική οδό Λιβαδειάς - Άμφισσας στο ύψος του Διστόμου.

Συγκεκριμένα ο 22χρονος οδηγός της έχασε τον έλεγχό της και εξετράπη, με αποτέλεσμα να χτυπήσει στις μπάρες και να βρεθεί στο οδόστρωμα.

Αρχικά διακομίστηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Λιβαδειάς, όπου κρίθηκε η άμεση διακομιδή του σε Νοσοκομείο των Αθηνών, όπου νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση.

Το Τμήμα Τροχαίας Λιβαδειάς έχει αναλάβει την προανάκριση.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση