Σε κωματώδη κατάσταση νοσηλεύεται 78χρονη που τη χτύπησε ο γιος της

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 15 Ιουλίου 2024 22:10 Σε κωματώδη κατάσταση νοσηλεύεται 78χρονη που τη χτύπησε ο γιος της

Συνελήφθη κι αντιμετωπίζει την κατηγορία της απόπειρας ανθρωποκτονίας…

Σοκάρει το περιστατικό ενδοοικογενειακής βίας που εκδηλώθηκε μεταμεσονύκτιες ώρες ξημερώνοντας Κυριακή (14/7) στα Ψαχνά Ευβοίας.

Ένας 29χρονος φέρεται να χτύπησε την ηλικιωμένη μητέρα του, η οποία βρέθηκε λιπόθυμη στην αυλή του σπιτιού της!

Όταν έφτασαν εκεί οι αστυνομικοί του ΑΤ Διρφύων - Μεσσαπίων βρήκαν βέβαια μόνο τον γιο, καθώς η 78χρονη γυναίκα είχε ήδη διακομιστεί στο Νοσοκομείο Χαλκίδας.

Λόγω των ψυχιατρικών προβλημάτων που φέρεται να αντιμετωπίζει ο 29χρονος οδηγήθηκε στο Τμήμα για προστατευτική φύλαξη, όπου και συνελήφθη το πρωί, όταν ομολόγησε στους αστυνομικούς ότι εκείνος την είχε χτυπήσει με τα χέρια του κι εκείνη είχε πέσει και χτυπήσει στο κεφάλι!

Σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για απόπειρα ανθρωποκτονίας και περί ενδοοικογενειακής βίας από το ΑΤ Διρφύων - Μεσσαπίων που ανέλαβε την προανάκριση.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση