«Έφυγε» ο Γιάννης Σάλτας (Cooper)

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 16 Ιουλίου 2024 20:00 «Έφυγε» ο Γιάννης Σάλτας (Cooper)

Θλίψη και στη Φθιώτιδα για τον πρόωρο χαμό του “Cooper”, που έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 54 ετών.

Όπως αναφέρει το polydrososparnassou.blogspot.com, ο Γιάννης, γνωστός από έφηβος με το ψευδώνυμο “Cooper”....και ξακουστός για τις απίστευτες αλτικές του ικανότητες όταν έπαιζε μπάσκετ, υπήρξε μέλος του Δ.Σ. του Ερμή Αργυρούπολης και βοήθησε στην άνοδο του συλλόγου, από τη Γ’ στη Β’ ΕΣΚΑΝΑ πριν από 7 χρόνια.

Ο Γιάννης έφυγε από τη ζωή, την Παρασκευή12 Ιουλίου ξημερώματα, στα 54 του χρόνια, έπειτα από 10μηνη μάχη με ανίατη ασθένεια.

Η καταγωγή του από το Παλαιοχώρι Φθιώτιδας.

Γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Αθήνα, όπου και εργαζόταν ως Ιδιωτικός υπάλληλος.

Ο πατέρας ου Αντώνης και η Μητέρα του Μαρία, είχε άλλα δύο αδέρφια, τον Γιώργο και τον Θεόδωρο..

Είχε παντρευτεί την Κατερίνα και απέκτησαν δύο παιδία , των Αντώνη και τον Φώτη.

Αύριο Τετάρτη 17 Ιουλίου 2024 και ώρα 5:00μ.μ στον Ιερό Ναό της Αγίας Τριάδος στην Αργυρούπολη θα γίνει η εξόδιος ακολουθία του Ιωάννη Σάλτα και η ταφή του θα γίνει στο Κοιμητήριο Ελληνικού (Γεωργίου Μαρίνου 50).

Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάσει.

Θερμά συλλυπητήρια στην οικογένειά του

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση