ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ Φθιώτιδας για τη ΛΑΡΚΟ: Η «τελευταία πράξη» του δράματος

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 16 Ιουλίου 2024 12:33 ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ Φθιώτιδας για τη ΛΑΡΚΟ: Η «τελευταία πράξη» του δράματος

«Η τελευταία πράξη του δράματος για την τύχη της ΛΑΡΚΟ παίχτηκε χθες», αναφέρει σε δελτίο τύπου η Νομαρχιακή Επιτροπή Φθιώτιδας ΠΑΣΟΚ - ΚΙΝΑΛ, μετά την ανακοίνωση των απολύσεων των εργαζομένων.

«Οι εργαζόμενοι απολύθηκαν . Τώρα η ΛΑΡΚΟ θα πουληθεί πολύ πιο άνετα. Χωρίς καμμία πρόβλεψη για το τι θα γίνουν οι εργαζόμενοι και οι οικογένειες τους», συνεχίζει η ανακοίνωση και προσθέτουν:

«Και αυτο το έργο έχει σκηνοθέτη τον Κυριάκο Μητσοτάκη και την κυβέρνηση του. Σε κεντρικούς πρωταγωνιστικούς ρόλους ο υπουργός Σταικούρας και οι βουλευτές Οικονόμου και Κοτρωνιάς. Η καταστροφή όλης της επαρχίας Λοκρίδας συνεχίζεται».

Και το δελτίο τύπου - ανακοίνωση του ΠΑΣΟΚ - ΚΙΝΑΛ Φθιώτιδας καταλήγει:

«Και οσο καποιοι σφυριζουν αμέριμνα και κανουν μεγαλόπνοες δηλώσεις για το δημογραφικό , οι πολιτες αγωνιούν για το μέλλον το δικο τους και των παιδιών τους. Αυτη η πολιτική πρεπει να ανατραπεί. Είμαστε αλληλέγγυοι στον αγώνα των εργαζομένων της ΛΑΡΚΟ και όλων των φορέων και κατοίκων της Λοκρίδας.

ΕΝΩΝΟΥΜΕ ΔΥΝΑΜΕΙΣ - ΑΝΤΙΣΤΕΚΟΜΑΣΤΕ - ΠΑΛΕΥΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΝΕΧΙΣΗ ΤΗΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΗΣ ΛΑΡΚΟ ΜΕ ΤΟΥΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ ΣΤΟΥΣ ΧΩΡΟΥΣ ΔΟΥΛΕΙΑΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΤΟΥΣ ΣΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΤΟΥΣ».

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση