Λαμία: Αθώος λόγω αμφιβολιών 40χρονος που κατηγορούνταν για ενδοοικογενειακή βία

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 17 Ιουλίου 2024 07:49 Λαμία: Αθώος λόγω αμφιβολιών 40χρονος που κατηγορούνταν για ενδοοικογενειακή βία

Στο εδώλιο του κατηγορουμένου κάθισε 40χρονος από Κοινότητα της Λαμίας, προκειμένου να δικαστεί από το Αυτόφωρο Μονομελές Πλημμελειοδικείο Λαμίας, για την πράξη της ενδοοικογενειακής απειλής κατά συρροή.

Ο 40χρονος είχε συλληφθεί το πρωί του περασμένου Σαββάτου (13/7) μετά από επεισόδιο που δημιούργησε έξω από το σπίτι που μένει η εν διαστάσει σύζυγός του με τα παιδιά τους, καθώς φέρεται να τους είχε απειλήσει.

Κατά την ακροαματική διαδικασία ακούστηκαν οι απόψεις και των δύο πλευρών με την Εισαγγελέα της έδρας να προτείνει την ενοχή του ωστόσο το δικαστήριο έκρινε ότι δεν υπήρχαν επαρκή στοιχεία και τον έκρινε αθώο λόγω αμφιβολιών.

Ο συνήγορος του κατηγορουμένου Βασίλειος Παπιώτης δήλωσε στο LamiaReport, ικανοποιημένος από την απόφαση του Δικαστηρίου.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση