Ο Δημήτρης Καρατράντος πρώτος σε ψήφους στις εκλογές του Κυνηγετικού Συλλόγου Αταλάντης

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 16 Ιουλίου 2024 17:43 Ο Δημήτρης Καρατράντος πρώτος σε ψήφους στις εκλογές του Κυνηγετικού Συλλόγου Αταλάντης

Πρώτος σε ψήφους και στα παραρτήματα Καμένων Βούρλων και Ελάτειας…

Με μεγάλη συμμετοχή, πραγματοποιήθηκαν την Κυριακή 14 Ιουλίου 2024 οι εκλογές του Κυνηγετικού Συλλόγου Αταλάντης «Η Πέρδικα».

Ο νυν Πρόεδρος του Συλλόγου Δημήτρης Καρατράντος, συγκέντρωσε τους περισσότερους ψήφους και στις τρεις κάλπες που στήθηκαν σε Αταλάντη, Καμένα Βούρλα και Ελάτεια και θα αναλάβει για 3η συνεχή φορά τις τύχες του Συλλόγου.

Ο Δημήτρης Καρατράντος πρωτοεξελέγη Πρόεδρος το 2019, λόγω covid όμως η πρώτη του θητεία διήρκησε τρία χρόνια. Επανεξελέγη Πρόεδρος το 2022 και αναμένεται το ίδιο και τώρα, που σημαίνει ότι έχει τη δυνατότητα να είναι ο μακροβιότερος Πρόεδρος αφού το κάθε μέλος έχει δικαίωμα να είναι στο ανώτατο αξίωμα το πολύ για τρεις θητείες.

Οι ψήφοι:

Καρατράντος Δημήτριος 190

Τσιτσής Δημήτριος 167

Χειμάρας Ιωάννης 148

Καρατράντος Θωμάς 115*

Σχοινής Παναγιώτης 96

Κυριαζής Αλέξανδρος 75

Θεοφανόπουλος Ανάργυρος 69

Καλογήρου Αντώνιος 64

Διαμαντής Ιωάννης 31

Παράρτημα Καμένων Βούρλων

Νικολάου Γεώργιος 53 (Πρόεδρος Παραρτήματος)

Τριανταφύλλου Ιωάννης 23

Ρουμπής Κων/νος 20

Παράρτημα Ελάτειας

Ιωαννίδης Κωνσταντίνος 37 (Πρόεδρος Παραρτήματος)

Χαραλαμπογιάννης Κων/νος 29

Κασβίκης Παναγιώτης 26

*Ο Θωμάς Καρατράντος ενημέρωσε ότι αποχωρεί για να δοθεί η ευκαιρία συμμετοχής σε νεότερα μέλη και προτάθηκε στο δασαρχείο για την Προεδρία της Ελεγκτικής Επιτροπής.

Ελεγκτική Επιτροπή

Θεοχάρης Αθανάσιος 73

Χειμάρας Πέτρος 56

Καλτσάς Τριαντάφυλλος 48

*Στα έξι νεοεκλεγέντα μέλη του ΔΣ θα προστεθεί σύμφωνα με το νόμο από το Δασαρχείο ο Ταμίας και έχει προταθεί εκ νέου ο Φυσικός Καθηγητής Δευτεροβάθμιας Δημήτριος Καραδήμος.

Στην κάτω φωτογραφία από αριστερά, ο Δημήτρης Καρατράντος με τα μέλη του νέου ΔΣ Ιωάννη Χειμάρα, Δημήτριο Τσιτσή και Αλέξανδρο Κυριαζή και στο μέσον ψηφίζει ο Τράντος Καρατράντος, πατέρας του σημερινού Προέδρου και επί 6 χρόνια Πρόεδρος των Κυνηγών της Λοκρίδας.

Ο Πρόεδρος ανάμεσα στους δύο Θηροφύλακες του Συλλόγου Κώστα Θεοφανόπουλο και Βαγγέλη Καραμήτρο.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση