ΛΑΡΚΟ: Γενικός ξεσηκωμός στη Λοκρίδα - Λεωφορείο και από τη Λαμία

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 16 Ιουλίου 2024 19:46 ΛΑΡΚΟ: Γενικός ξεσηκωμός στη Λοκρίδα - Λεωφορείο και από τη Λαμία

Η ανακοίνωση του ΕΚΛ…

Στην απεργιακή συγκέντρωση στην Πύλη της ΛΑΡΚΟ την Τετάρτη 17 Ιουλίου στις 10:00’ το πρωί, συμμετέχει το Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο Λαμίας, που βάζει λεωφορείο για τη Λάρυμνα.

Το λεωφορείο θα αναχωρήσει στις 08:30’ το πρωί από το πάρκινγκ πάνω από το πάρκο Τσαλτάκη στην οδό Στουρνάρα.

Το κάλεσμα του ΕΚΛ:

«Δυναμώνουμε την αλληλεγγύη μας στους συναδέρφους μας από την ΛΑΡΚΟ

Στην νέα φάση αυτού του τιτάνιου αγώνα βρισκόμαστε στο πλευρό τους, να τον δώσουμε μαζί, ενωμένοι σαν μια γροθιά. Η κυβέρνηση μπορεί να τους έστειλε τις απολύσεις, συνεχίζοντας τα εγκληματικά σχέδιά της, όμως οι εργαζόμενοι είναι ακόμα όρθιοι και αγωνίζονται, ακόμα και έξω από τα συρματοπλέγματα με τις πύλες κλειστές.

Θα αντέξουμε και πάλι

Μαζί θα τα καταφέρουμε με τα χέρια ενωμένα

Καλούμε όλους και όλες να δυναμώσουμε την συμπαράστασή μας. Κατεβαίνουμε μαζικά από όλη την Φθιώτιδα την Τετάρτη 17 Ιούλη στην πύλη του εργοστάσιου, στην απεργιακή συγκέντρωση της Λοκρίδας.

Για τη συμμετοχή στο λεωφορείο επικοινωνήστε με το Εργατικό Κέντρο Λαμίας και τα Σωματεία

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση