Αμφίκλεια: Το Κοινοτικό Κατάστημα Σφάκας ομόρφυνε

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 16 Ιουλίου 2024 20:35 Αμφίκλεια: Το Κοινοτικό Κατάστημα Σφάκας ομόρφυνε

Το Κοινοτικό Κατάστημα Σφάκας "μεταμορφώθηκε" εσωτερικά και εξωτερικά, μετά την ολοκλήρωση των εργασιών συντήρησής του, αλλάζοντας εικόνα και αναβαθμίζοντας το γωνιακό αυτό σημείο του χωριού. 

Το ταβάνι του Κοινοτικού Καταστήματος και οι τοίχοι είχαν φθαρεί και σε αρκετά σημεία καταρρεύσει, ενώ το χρώμα του κτιρίου είχε ξεθωριάσει. Σε συνεργασία με τον Πρόεδρο της Δημοτικής Κοινότητας Σφάκας κ. Θύμιο Τυμπλαλέξη δρομολογήσαμε τις σχετικές εργασίες, με αποτέλεσμα το κτίριο να καθαριστεί, σοφατιστεί και βαφτεί μέσα έξω.

Επίσης, επιδιορθώθηκαν τα υδραυλικά του μπάνιου, τοποθετήθηκαν στόρια στα παράθυρα, κλιματιστικό στο εσωτερικό του (δωρεά του Προέδρου), φωτιστικά σώματα εξωτερικά και ταμπέλα στην πρόσοψη.

Ο ευπρεπισμός και η συντήρηση των Δημοτικών και Κοινοτικών Καταστημάτων είναι ένας από τους στόχους της Δημοτικής Αρχής, αφού είναι οι χώροι όπου - υπάλληλοι και αιρετοί - εργάζονται, υποδέχονται και εξυπηρετούν καθημερινά τους δημότες.

Με την ίδια αγάπη θα υπάρχει παρέμβαση σταδιακά σε όσα δημοτικά κτίρια χρήζουν επισκευής, ώστε όλοι οι κάτοικοι να αισθάνονται ασφάλεια μα και ικανοποίηση, όταν τα επισκέπτονται.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση