Λαμία: Πισίνα με ξαπλώστρες στην πλατεία Πάρκου!

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 18 Ιουλίου 2024 09:27 Λαμία: Πισίνα με ξαπλώστρες στην πλατεία Πάρκου!

Η ζέστη είναι εδώ και θα συνεχίσει ...γι' αυτό αφήστε τη φαντασία σας να καλπάζει.

Ένα εκατομμύριο ευρώ ξόδεψαν για να φτιάξουν την "ανανεωμένη" πλατεία Πάρκου. Χάθηκε ο κόσμος αντί για συντριβάνι να φτιάξουν μια πισίνα;

Να βγαίνεις για ψώνια το πρωί, να ρίχνεις και μια βουτιά. Αν έχεις και λίγο χρόνο παραπάνω βάζεις αντιηλιακό και αράζεις στην ξαπλώστρα. Όχι και τόσο κακή ιδέα...

Ένας μικρός παράδεισος δροσιάς το καλοκαίρι, που τον χειμώνα θα μπορούσε να μετατραπεί σε παγοδρόμιο για να διασκεδάζουν μικροί και μεγάλοι.

Λοιπόν στο εξής, όσο ο καύσωνας επιμένει, όταν θα περνάμε από την κυριολεκτικά καυτή πλατεία Πάρκου, θα σκεφτόμαστε την εικόνα της πισίνας με τις ομπρέλες και τις ξαπλώστρες για να δροσιζόμαστε....

Ας σοβαρευτούμε... Κάντε προορισμό την ΠΕΛ και τη Λαμία.

Χρόνια τώρα έχουμε 160 ολόκληρα στρέμματα στην είσοδο της πόλης, στο κέντρο της Ελλάδας, μια ανάσα από την εθνική οδό, τα οποία όχι μόνο παραμένουν ανεκμετάλλευτα, αλλά καλούμαστε να πληρώσουμε παλιές αμαρτίες, γιατί η Πολιτεία τόσα χρόνια δεν κατάφερε να βρει (γιατί δεν ήθελε προφανώς) και να τιμωρήσει αυτούς που την οδήγησαν σε αυτή την κατάντια.

Όχι πάλι τσιμέντα και κτίρια

Φωνάζουμε εδώ και καιρό ότι σε αυτό τον τεράστιο χώρο θα μπορούσε να γίνει μια μικρή Disneyland. Να είναι προορισμός για παιδιά και οικογένειες τα Σαββατοκύριακα και για σχολεία τις καθημερινές που θα έρχονται εκδρομές από όλη την Ελλάδα, αφού η Λαμία βρίσκεται σε φοβερά πλεονεκτική θέση γεωγραφικά. Φανταστείτε ότι ο "Μύλος των Ξωτικών" στα Τρίκαλα, για την περίοδο των γιορτών μόνο, έχει πάνω από ένα εκατομμύριο επισκέπτες, που όλοι αυτοί αφήνουν χρήματα στα κατάστημα της περιοχής.

Θα μπορούσε επίσης σε ένα τμήμα της τεράστιας έκτασης της ΠΕΛ να γίνει και μια Waterland, με τεράστιες νεροτσουλήθρες, υδάτινα πάρκα και μία μικρή πολιτεία διασκέδασης για μικρούς και μεγάλους, ώστε τα καλοκαίρια να είναι επίσης προορισμός για οικογένειες από όλη τη χώρα.

Πολλά θα μπορούσαν να γίνουν που να απογειώσουν την επισκεψιμότητα στην πόλη και την ευρύτερη περιοχή.

Δυστυχώς όμως κανείς δεν ενδιαφέρεται πραγματικά για την ανάπτυξη αυτού του τόπου και θέλουν να ρίξουν 50 εκατ. ευρώ για να κάνουν πάλι τσιμέντα και κτίρια, που θα ρημάξουν και πάλι όπως τα προηγούμενα, χωρίς να προσελκύσουν επισκέπτες στην πόλη που τα τελευταία χρόνια πάει από το κακό στο χειρότερο.

Ακούει κανείς ???

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση