Οι απεργοί της ΛΑΡΚΟ έκλεισαν τον κόμβο Μαρτίνου

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 17 Ιουλίου 2024 11:59 Οι απεργοί της ΛΑΡΚΟ έκλεισαν τον κόμβο Μαρτίνου

Σε συμβολικό αποκλεισμό του κόμβου Μαρτίνου στην εθνική οδό Αθηνών - Λαμίας και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας, προέβησαν λίγο πριν τις 12:00’ το μεσημέρι οι «πρώην» εργαζόμενοι της ΛΑΡΚΟ, που συμμετέχουν στη μεγάλη απεργιακή συγκέντρωση στην πύλη του εργοστασίου στην Λάρυμνα.

Στην κινητοποίηση συμμετέχουν εκατοντάδες εργαζόμενοι και κάτοικοι της ευρύτερης περιοχής, αλλά και εργαζόμενοι και συνδικαλιστές από όλη την Ελλάδα!

Το βίντεο είναι από τον 902.gr:

Για την ασφαλή διεξαγωγή της κυκλοφορίας, η Τροχαία Αυτοκινητοδρόμων Βοιωτίας και το Α’ ΤΤ Αυτοκινητοδρόμων Φθιώτιδας, έχουν διακόψει την κυκλοφορία και εκτρέπουν τα οχήματα από τον κόμβο Κάστρου και Μαλεσίνας, αντίστοιχα.

(Φωτογραφίες: 902.gr)

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση