Τρίκαλα: Σκύλος περιμένει έξω από το νοσοκομείο τον ιδιοκτήτη του που πέθανε

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 17 Ιουλίου 2024 14:16 Τρίκαλα: Σκύλος περιμένει έξω από το νοσοκομείο τον ιδιοκτήτη του που πέθανε

Υπομονετικά περίμενε έξω από την είσοδο στα επείγοντα του νοσοκομείου Τρικάλων ένας σκύλος τον ιδιοκτήτη του, ο οποίος ωστόσο έφυγε από τη ζωή.

Το περιστατικό θύμισε την ταινία Χάτσικο, όπου ο σκύλος περίμενε καθημερινά τον ιδιοκτήτη του στον σιδηροδρομικό σταθμό να γυρίσει από τη δουλειά, ακόμα κι όταν εκείνος έφυγε από τη ζωή.

Σύμφωνα με το trikalavoice.gr, ο σκυλάκος μένει εδώ και λίγες μέρες έξω από την πόρτα του νοσοκομείου Τρικάλων και αρνείται να απομακρυνθεί.

«Αυτό το σκυλάκι βρίσκεται έξω από τα επείγοντα του νοσοκομείου. Δυστυχώς πέθανε ο ιδιοκτήτης του και τον περιμένει», αναφέρει λογαριασμός σε ανάρτησή του στο Instagram.

«Όποιος ενδιαφέρεται να το υιοθετήσει ας στείλει ένα μήνυμα», επισημαίνεται.

 

 

 

 

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση