Γιώργος Κοτρωνιάς: Ολοκληρώνεται η συζήτηση που περιλαμβάνει και την τροπολογία της ΠΕΛ

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 17 Ιουλίου 2024 14:26 Γιώργος Κοτρωνιάς: Ολοκληρώνεται η συζήτηση που περιλαμβάνει και την τροπολογία της ΠΕΛ

Εννέα μήνες προστατευμένη από οποιαδήποτε πράξη μέχρι και την «εκκαθάριση» της...

Σήμερα ολοκληρώνεται στην ολομέλεια , η συζήτηση του νομοσχεδίου του Υπουργείου Ανάπτυξης όπου εντάσσεται και η τροπολογία για την τύχη της Πανελλήνιας Έκθεσης Λαμίας.

Σύμφωνα με το Βουλευτή Φθιώτιδας Γιώργο Κοτρωνιά μετά από συνεννόηση με τον υπουργό Ανάπτυξης Τάκη Θεοδωρικάκο, στην νομοτεχνική διόρθωση που συμπεριλαμβάνεται στο νομοσχέδιο δίνεται περιθώριο εννέα μηνών (όσο δηλαδή θα διαρκέσει από τους ορκωτούς λογιστές η εκκαθάριση της Πανελλήνιας Έκθεσης Λαμίας), μέσα στο οποίο απαγορεύεται να γίνει οποιαδήποτε πράξη κατά της έκθεσης.

Ο Βουλευτής θεωρεί ότι αυτό είναι σημαντικό βήμα για την ευνοϊκή εξέλιξη του ακανθώδους αυτού θέματος.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση