Έκτακτη σύσκεψη για την πυροπροστασία στο Δήμο Διστόμου-Αράχωβας-Αντίκυρας

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 17 Ιουλίου 2024 15:38 Έκτακτη σύσκεψη για την πυροπροστασία στο Δήμο Διστόμου-Αράχωβας-Αντίκυρας

Πραγματοποιήθηκε σήμερα, Τετάρτη 17 Ιουλίου 2024, έκτακτη διαδικτυακή σύσκεψη μετά από πρόσκληση του Δημάρχου Διστόμου Αράχωβας Αντίκυρας, Γιάννη Σταθά, με θέμα τον συντονισμό των δράσεων και ενεργειών πυροπροστασίας για περιοχές αρμοδιότητας του Δήμου μας, λόγω του ΠΟΛΥ Υψηλού Κίνδυνου Πυρκαγιάς (κατηγορίας 4), που ισχύει από την Τρίτη 16-07-2024 έως και την Κυριακή 21-07-2024.

Στη σύσκεψη συμμετείχαν ο Δήμαρχος Διστόμου Αράχωβας Αντίκυρας, ο Διοικητής της Π.Υ. Ν. Βοιωτίας, ο Διοικητής της Π.Υ Λιβαδειάς, ο Διοικητής του Αστυνομικού Τμήματος Διστόμου Αράχωβας Αντίκυρας, εκπρόσωπος της Πολιτικής Προστασίας Νομού Βοιωτίας, εκπρόσωπος του Κέντρου Υγείας Διστόμου , Αντιδήμαρχοι του Δήμου και εκπρόσωπος του «Αλουμινίου της Ελλάδας».

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση