Αίσιο τέλος στην περιπέτεια Ισλανδού τουρίστα στο Νότιο Πήλιο

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 18 Ιουλίου 2024 11:35 Αίσιο τέλος στην περιπέτεια Ισλανδού τουρίστα στο Νότιο Πήλιο (ΦΩΤΟ αρχείου)

Έπεσε από βράχο και κάλεσε βοήθεια…

Εντοπίστηκε και είναι καλά γενικότερα στην υγεία του, αφού υπέστη μόνο κάποιες εκδορές μετά από πτώση από βράχο, ένας 55χρονος Ισλανδός που βρίσκεται για διακοπές στο Ν.Πήλιο, τα ίχνη του οποίου είχαν χαθεί από το μεσημέρι της Τετάρτης (17/7).

Συγκεκριμένα, φέρεται να είχε ξεκινήσει στις τρεις περίπου το μεσημέρι από σπίτι στον Λαύκο για να πάει στη Μηλίνα μέσω του μονοπατιού. Λίγο αργότερα επικοινώνησε με τη γυναίκα του και την ενημέρωσε ότι είχε χαθεί.

Ειδοποιήθηκαν οι αρμόδιες αρχές, ενώ μετέβησαν επί τόπου έξι οχήματα με 12 πυροσβέστες και τελικά εντοπίστηκε καλά στην υγεία του στις 7.30 περίπου το απόγευμα και μεταφέρθηκε προληπτικά στο Κ. Υγείας Αργαλαστής.

Πηγή: magnesianews.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση