Ι.Μ. Φθιώτιδας: Εκδηλώσεις μνήμης για τα 50 χρόνια από την τουρκική εισβολή στην Κύπρο

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 19 Ιουλίου 2024 09:38 Ι.Μ. Φθιώτιδας: Εκδηλώσεις μνήμης για τα 50 χρόνια από την τουρκική εισβολή στην Κύπρο

Οι εκδηλώσεις πραγματοποιούνται στο πλαίσιο των επετειακών εκδηλώσεων που έχει ανακοινώσει η Ιερά Σύνοδος της Εκκλησίας της Ελλάδος.

Η πρώτη, χρονικά, εκδήλωση συνδιοργανώνεται από την Ιερά Μητρόπολη Φθιώτιδος και τον Σύλλογο Κυπρίων Φθιώτιδος - Φωκίδος -  Ευρυτανίας και τελεί υπό την αιγίδα της Πρεσβείας της Κύπρου στην Ελλάδα και θα πραγματοποιηθεί σήμερα Παρασκευή 19 Ιουλίου 2024, στις 8:30' το απόγευμα, στο αμφιθέατρο του Πνευματικού και Διοικητικού Κέντρου της Ιεράς Μητρόπολης Φθιώτιδας  (Μ. Αλεξάνδρου & Αγράφων, Ν. Άμπλιανη, Λαμία).

Η δεύτερη εκδήλωση συνδιοργανώνεται από την Ιερά Μητρόπολη Φθιώτιδας και τον Δήμο Λοκρών, το Σάββατο 20 Ιουλίου 2024, στις 7:30' το απόγευμα, στην Πλατεία Δημαρχείου στην Αταλάντη.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση