Την Τετάρτη συνεδριάζει το Δημοτικό Συμβούλιο Στυλίδας

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 19 Ιουλίου 2024 10:44 Την Τετάρτη συνεδριάζει το Δημοτικό Συμβούλιο Στυλίδας

Πρόσκληση για τακτική συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Στυλίδας, την Τετάρτη 24 Ιουλίου 2024 στις 18:30’ στην αίθουσα του ΔΣ, στο Δημαρχείο Στυλίδας, απευθύνει ο Πρόεδρος του Δημήτριος Κατσούρας.

Τα θέματα που περιλαμβάνει η ημερήσια διάταξη είναι τα παρακάτω εννέα (9):

Θέμα 1: 3η Τροποποίηση Τεχνικού Προγράμματος 2024

Θέμα 2: 3η αναμόρφωση προϋπολογισμού του Δήμου Στυλίδας οικονομικού έτους 2024

Θέμα 3: Tροποποίηση της υπ’ αριθ. πρωτ. 7226/5-7-2023 (ΑΔΑΜ: 23SYMV013018266) σύμβασης με τίτλο: «Ψηφιακή Διαδραστική Έκθεση Πολιτιστικής Κληρονομιάς Δήμου Στυλίδας».

Θέμα 4: Λήψη απόφασης για την εκμίσθωση δημοτικής έκτασης στη Δημοτική Κοινότητα Καραβομύλου, θέση «Παλιορόλακα», Δ.Ε. Εχιναίων Δήμου Στυλίδας

Θέμα 5: Λήψη απόφασης περί μεταβιβάσεως αρμοδιότητας του Δημοτικού Συμβουλίου στη Δημοτική Επιτροπή, για ανάθεση σε Συμβολαιογράφους και Δικαστικούς Επιμελητές, υπηρεσιών στα πλαίσια των αρμοδιοτήτων τους-επαγγελματικής τους δραστηριότητας, κάθε φορά που παρίσταται ανάγκη για ανάθεση από το Δήμο.

Θέμα 6: Ορισμός συμβολαιογράφου για τη σύνταξη, έκδοση και υπογραφή της 4ης πρόσθετης πράξης επί του υπ’ αρ. 1830_07-06-2023 δανειστικού συμβολαίου μεταξύ του Τ.Π.& Δ. και του Δήμου Στυλίδας, για την εκτέλεση του έργου «Αναβάθμιση Υποδομών Ύδρευσης Δήμου Στυλίδας», ενταγμένου στο Ειδικό Αναπτυξιακό Πρόγραμμα «ΑΝΤΩΝΗΣ ΤΡΙΤΣΗΣ».

Θέμα 7: Λήψη απόφασης επί αιτήματος Πολιτιστικού Συλλόγου Ανύδρου με την επωνυμία «Η ΕΛΙΑ» περί τροποποίησης της υπ’ αριθμ. 142/2015 απόφασης του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Στυλίδας.

Θέμα 8: ΟΡΙΣΜΟΣ ΕΚΠΡΟΣΩΠΩΝ

Θέμα 9: Παραχώρηση χρήσης δημοτικών αθλητικών εγκαταστάσεων γηπέδων αντισφαίρισης περιόδου 2024-2025

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση