Φθιώτιδα: Τραβάνε την… «ανηφόρα» τα κρούσματα κορωνοϊού

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 19 Ιουλίου 2024 11:01 Φθιώτιδα: Τραβάνε την… «ανηφόρα» τα κρούσματα κορωνοϊού

Ήδη φτάσαμε τον αριθμό των κρουσμάτων της προηγούμενης εβδομάδας…

Ο ΕΟΔΥ ανακοίνωσε το πρωί της Παρασκευής 19 Ιουλίου τα αποτελέσματα των δειγματοληψιών που πραγματοποίησαν οι Κινητές του Μονάδες Υγείας σε όλη τη χώρα το προηγούμενο 24ωρο.

Ήδη η θετικότητα καταγράφει διψήφια νούμερα (11,41%) και η αύξηση των κρουσμάτων είναι θετική σε όλες τις Περιφέρειες.

Σύμφωνα και με τα τελευταία αποτελέσματα, ήδη στη Φθιώτιδα έχουν καταγραφεί 32 κρούσματα, αριθμός που είχαμε ολόκληρη την προηγούμενη εβδομάδα (Δείτε ΕΔΩ).

Ένα άλλο χαρακτηριστικό στοιχείο είναι ότι μέχρι σήμερα αυτή την εβδομάδα έχουν γίνει 225 τεστ, όσα είχαν γίνει συνολικά σε 17 δράσεις την εβδομάδα από 8 έως 12 Ιουλίου!

Σύμφωνα με τους ειδικούς, παρουσιάζεται μια ιδιαίτερη αύξηση των κρουσμάτων που οφείλεται στις νέες υποπαραλλαγές του ιού. Η νόσηση παραμένει σχετικά ήπια σε υγιή και χωρίς χρόνια νοσήματα, άτομα, ωστόσο συνιστάται προσοχή και λήψη των κατάλληλων μέτρων μη μετάδοσης του ιού.

Πιο αναλυτικά στοιχεία θα δώσουμε το Σαββατοκύριακο, όταν θα έχουν ολοκληρωθεί οι δωρεάν δράσεις της εβδομάδας

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση