Έπεσε από το καΐκι στη θάλασσα και πνίγηκε

Δημοσιεύτηκε: Σάββατο, 20 Ιουλίου 2024 08:00 Έπεσε από το καΐκι στη θάλασσα και πνίγηκε (φώτο αρχείου)

Ο άτυχος άνδρας ψάρευε μαζί με έναν φίλο του ψαρά στην Εύβοια, όταν ξαφνικά έγινε το κακό.

Τραγικό θάνατο βρήκε ένας άνδρας στην Εύβοια το μεσημέρι της Παρασκευής (19.07.2024) στη γειτονική Εύβοια. όπου είχε πάει για ψάρεμα.

Ο άτυχος 80χρονος ενώ βρισκόταν επάνω σε αλιευτικό καΐκι μαζί με φίλο του ψαρά, στην παραλία Πούντα Αλιβερίου στην Εύβοια, από άγνωστη αιτία έπεσε στη θάλασσα και δυστυχώς πνίγηκε.

Στο σημείο έσπευσαν άμεσα εθελοντές της ομάδας διάσωσης sat 312 μετά από εντολή του λιμεναρχείου προκειμένου να βοηθήσουν στις έρευνες.

Παράλληλα στην παραλία βρέθηκε και ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ που παρέλαβε τον ηλικιωμένο άνδρα.

Προανάκριση διενεργείται από το Δ' Λιμενικό Τμήμα Αλιβερίου του Κεντρικού Λιμεναρχείου Χαλκίδας, ενώ η σορός πρόκειται να μεταφερθεί στην Ιατροδικαστική Υπηρεσία Αθήνας για τη διενέργεια νεκροψίας-νεκροτομής.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση