Δομοκός: Ενημερωτική εκδήλωση για τις Ενεργειακές Κοινότητες & την Πράσινη Μετάβαση

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 22 Ιουλίου 2024 10:30 Δομοκός: Ενημερωτική εκδήλωση για τις Ενεργειακές Κοινότητες & την Πράσινη Μετάβαση

Από την Περιφέρεια Στερεάς και το Δήμο Δομοκού…

Ενημερωτική εκδήλωση με θέμα: ECOEMPOWER η Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας & ο Δήμος Δομοκού για τις Ενεργειακές Κοινότητες & την Πράσινη Μετάβαση, θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 24 Ιουλίου 2024 στις 6:30 μμ στην Αίθουσα Πολλαπλών Χρήσεων Δομοκού.

Αναλυτικά το πρόγραμμα εκδήλωσης:

6:30 μμ έως 6:50 μμ - Καλωσόρισμα από τον Δήμαρχο Δομοκού Μπάμπη Λιόλιο & χαιρετισμοί Ηλίας Σανίδας Αντιπεριφερειάρχης ΠΕ Φθιώτιδας, Ευάγγελος Κούκουζας Αντιπεριφερειάρχης Περιβάλλοντος Χωρικού Σχεδιασμού & Μεταφορών

6:50 μμ έως 800 μμ - Ομιλίες

Ειρήνη Πράγια (LLM), Νομικός ΔΠΘ

Επιστημονικός Συνεργάτης ΠΣΤΕ στο Πρόγραμμα "ECOEMPOWER"-HΟRΙΖΟΝ EUROPE “Γνωριμία με το ECOEMPOWΕR - Ένα από τα Ευρωπαϊκά Προγράμματα της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας γιa την Ενέργεια & το Περιβάλλον”

Ελένη Κόταλη Διπλ. Ηλεκτρολόγος Μηχανικός και Μηχανικός Υπολογιστών ΔΠΘ

UΒΙΤΕCΗ ENERGY, Energy Researcher "Ευρωπαϊκό πρόγραμμα ECOEMPOWΕR One Stop Shops (ΟSS) και τεχνολογικές λύσεις για την στήριξη των ενεργειακών κοινοτήτων"

Χρήστος Αθ. Χριστοδούλου Επ. Καθηγητής. Σχολή Ηλεκτρολόγων Μηχανικών & Μηχανικών Υπολογιστών ΕΜΠ

"Η συμβολή των Ενεργειακών Κοινοτήτων στο δρόμο προς την Ενεργειακή Μετάβαση"

Αναστάσιος Χ. Κυρίτσης Τμήμα Περιβάλλοντος Ιόνιο Πανεπιστήμιο

"Η συμβολή των Φ/Β Συστημάτων και του Ενεργειακού Συμψηφισμού στον δρόμο προς τη Βιώσιμη Ανάπτυξη και την Ενεργειακή Αυτονομία"

8:00 μμ έως 8:15 μμ - Ερωτήσεις Συζήτηση

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση