Τρία τροχαία ατυχήματα μέσα σε μια ώρα στην Εύβοια (ΦΩΤΟ)

Δημοσιεύτηκε: Σάββατο, 20 Ιουλίου 2024 08:36 Τρία τροχαία ατυχήματα μέσα σε μια ώρα στην Εύβοια (ΦΩΤΟ)

Εκτροπή - ανατροπή ισάριθμων αυτοκινήτων ευτυχώς χωρίς σοβαρούς τραυματισμούς…

Τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε το απόγευμα της Παρασκευής 19/07 στην περιοχή Αφράτι Χαλκίδας με εμπλεκόμενο ένα ΙΧ με τρεις επιβάτες.

Σύμφωνα με πληροφορίες, λίγο μετά τις 19:00 υπήρξε ανατροπή οχήματος, στο οποίο επέβαινε μια μητέρα με τα δύο ανήλικα παιδιά της. Υπό αδιευκρίνιστες συνθήκες έχασε τον έλεγχο του οχήματος με αποτέλεσμα να ανατραπεί.

Στο σημείο έσπευσαν δυνάμεις της Πυροσβεστικής Χαλκίδας καθώς και αστυνομικοί της Τροχαίας Χαλκίδας. Διασώστες του ΕΚΑΒ πρόσφεραν τις πρώτες βοήθειες στους ευτυχώς ελαφριά τραυματίες.

Ακολούθησε 10 λεπτά αργότερα νέο τροχαίο με ανατροπή οχήματος στα Βρυσάκια Ψαχνών.

Σύμφωνα το eviathema.gr στο όχημα επέβαιναν δύο κοπέλες από την Χαλκίδα, και ακριβώς μετά την στροφή της Λάρκο, χάθηκε ο έλεγχος του οχήματος με αποτέλεσμα το όχημα να εκτραπεί της πορείας του και να ανατραπεί.

Ευτυχώς οι επιβάτιδες τραυματίστηκαν ελαφριά. Στο σημείο βρέθηκαν άμεσα εθελοντές του Πυροσβεστικού Κλιμακίου Ψαχνών, της ΟΕΔ Ευβοίας καθώς και ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ.

Αφού απεγκλωβίστηκαν τους προσφέρθηκαν οι πρώτες βοήθειες.

Τα αίτια του τροχαίου διερευνώνται από το ΑΤ Διρφύων Μεσσαπίων.

Τέλος μία ακόμη εκτροπή οχήματος σημειώθηκε λίγο μετά τις 20:00 το βράδυ της Παρασκευής 19/07 στην στροφή του Αγίου Στεφάνου, λίγο πριν τα φανάρια της Λαμψάκου.

Το ατύχημα προκλήθηκε όταν ο οδηγός έχασε τον έλεγχο του οχήματος και αυτό κατέληξε εκτός οδοστρώματος σε χαντάκι.

Οι επιβάτες απεγκλωβίστηκαν ευτυχώς ελαφριά τραυματισμένοι. Στο σημείο έσπευσαν αστυνομικοί της Τροχαίας, εθελοντές της Ομάδας Έρευνας και Διάσωσης Εύβοιας καθώς και ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ για τις πρώτες βοήθειες.

Πηγή; eviathema.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση