Αστέριος Μαντζιώκας: «Φίλε Χρήστο δεν θα σε ξεχάσω ποτέ..»

Δημοσιεύτηκε: Κυριακή, 21 Ιουλίου 2024 08:18 Αστέριος Μαντζιώκας: «Φίλε Χρήστο δεν θα σε ξεχάσω ποτέ..»

Με μια συγκινητική ανάρτηση αποχαιρετά τον Χρήστο Μουτσώκο ο Προϊστάμενος του Επιτελείου του Αρχηγείου της ΕΛ.ΑΣ. Αστέριος Μαντζιώκας.

Όταν ο Αστέριος Μαντζιώκας ήταν επικεφαλής στην Αστυνομική Διεύθυνση Φθιώτιδας και αργότερα στη ΓΕΠΑΔ Στερεάς είχε πολύ στενή συνεργασία με τον Χρήστο Μουτσώκο που ήταν Διοικητής στο Τμήμα Ασφαλείας Λαμίας.

Η συνεργασία αυτή τότε είχε ως αποτέλεσμα πολλές επιτυχίες της ΕΛ.ΑΣ. στην περιοχή μας για την πάταξη της εγκληματικότητας στην περιοχή μας, με την εξάρθρωση πολλών εγκληματικών οργανώσεων.

Πέρα όμως από την υπηρεσιακή σχέση και την άριστη συνεργασία, αναπτύχθηκε και μια προσωπική φιλία μεταξύ τους, που διατηρούταν μέχρι και σήμερα.

Δείτε το αντίο του Επιτελάρχη Αστέριου Μαντζιώκα στον Ταξίαρχο Χρήστο Μουτσώκο.

«Χρήστος Μουτσώκος
Ταξίαρχος Χρήστος Μουτσώκος, Διευθυντής της Διεύθυνσης Αστυνομίας Φθιώτιδας…
Ένας προσωπικός μου φίλος που δεν θα ξεχάσω ποτέ……Ένας υποδειγματικός οικογενειάρχης που στάθηκε στο πλευρό της συζύγου του μέχρι το τέλος της…. Ένας Πατέρας-Υγιές Πρότυπο της μοναδικής του κόρης….. Ένας ευγενής και μαχητικός συνάδελφος που υπηρέτησε με αφοσίωση και συνέπεια το θεσμό της Αστυνομίας, με επιτυχία σε πολλές επιχειρήσεις …..
Φίλε Χρήστο αν και έφυγες ξαφνικά και πρόωρα από κοντά μας χωρίς να προλάβεις να εκπληρώσεις τα όνειρά σου, σίγουρα το αποτύπωμά σου θα μένει εδώ βαθιά μες στην καρδιά και στο μυαλό μας.
Καλό Παράδεισο…..Καλή Αντάμωση…..
»

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση