Θεσσαλία: Σε κατάσταση Ειδικής Κινητοποίησης Πολιτικής Προστασίας για την πανώλη των μηρυκαστικών

Δημοσιεύτηκε: Σάββατο, 20 Ιουλίου 2024 15:08 Θεσσαλία: Σε κατάσταση Ειδικής Κινητοποίησης Πολιτικής Προστασίας για την πανώλη των μηρυκαστικών

Η απόφαση ισχύει για έξι μήνες…

Με απόφαση του Γ.Γ. Πολιτικής Προστασίας Βασίλη Παπαγεωργίου κηρύχθηκε σε Κατάσταση Ειδικής Κινητοποίησης Πολιτικής Προστασίας η Περιφέρειαςη Θεσσαλίας για την αντιμετώπιση της πανώλης των μηρυκαστικών μετά από σχετικό αίτημα του Περιφερειάρχη Θεσσαλίας Δημήτρη Κουρέτα.

Η ισχύς της απόφασης είναι για έξι μήνες που μεταφράζεται έως και 17 Ιανουαρίου 2025.

Η εν λόγω Κατάσταση Ειδικής Κινητοποίησης Πολιτικής Προστασίας για την Περιφέρειας Θεσσαλίας εκδίδεται λόγω επαπειλούμενου κινδύνου εξάπλωσης της ζωωνόσου της πανώλης των μηρυκαστικών, που αρχικά εμφανίστηκε στην Π.Ε. Τρικάλων και εξαπλώθηκε και στην Π.Ε. Λάρισας, προκειμένου να δρομολογηθούν άμεσες δράσεις όπως αυτές προβλέπονται στο Σχέδιο αντιμετώπισης έκτακτης ανάγκης για την καταπολέμηση των ασθενειών, και θα συμβάλουν στην αποτροπή εξάπλωσης της νόσου.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση