Λουόμενος ανασύρθηκε χωρίς τις αισθήσεις του από τη θάλασσα

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 22 Ιουλίου 2024 08:21 Λουόμενος ανασύρθηκε χωρίς τις αισθήσεις του από τη θάλασσα

Παρά τις προσπάθειες πολιτών και διασωστών δεν επανήρθε…

Ενημερώθηκε η Λιμενική Αρχή της Αμαλιάπολης σήμερα (21/7) το μεσημέρι, ότι ένας 83χρονος Έλληνας υπήκοος ανασύρθηκε χωρίς τις αισθήσεις του από την θαλάσσια περιοχή «ΚΑΡΑΓΚΙΟΛ» στην παραλιακή ζώνη του Αλμυρού.

Στον ηλικιωμένο αρχικά παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες από τους λουόμενους και το πλήρωμα του ΕΚΑΒ που έφτασε στο σημείο, ωστόσο οι προσπάθειες ανάνηψης δεν έφεραν αποτέλεσμα. Όταν διακομίστηκε με το ασθενοφόρο στο Κέντρο Υγείας Αλμυρού, διαπιστώθηκε ο θάνατός.

Από το Γ’ Λιμενικό Τμήμα Αμαλιάπολης του Κεντρικού Λιμεναρχείου Βόλου που διενεργεί την προανάκριση, παραγγέλθηκε η διενέργεια νεκροψίας-νεκροτομής στην Ιατροδικαστική Υπηρεσία Θεσσαλονίκης.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση