Νεκρός βρέθηκε ο 80χρονος από την Καρδίτσα που είχε εξαφναιστεί στη Βοιωτία

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 22 Ιουλίου 2024 08:30 Νεκρός βρέθηκε ο 80χρονος από την Καρδίτσα που είχε εξαφναιστεί στη Βοιωτία

Είχε πάθει λάστιχο και τον είχαν βοηθήσει κάτοικοι της περιοχής…

Νεκρός εντοπίστηκε ο 80χρονος Βάιος Τυράκης, που αναζητούνταν με SILVER ALERT.

Ο άτυχος ηλικιωμένος είχε εξαφανιστεί το μεσημέρι της 18/07/2024, στην περιοχή του Κάστρου Βοιωτίας.

Είχε ξεκινήσει το πρωί της ίδιας μέραςψαπό το σπίτι του, στην Αρτέμιδα Αττικής, με το αυτοκίνητο του, ΙΧΕ μάρκας TOYOTA COROLLA χρώματος γκρι και με αριθμό κυκλοφορίας ΧΕΤ6296, προκειμένου να μεταβεί στο χωριό του, το Μουζάκι Καρδίτσας.

Στις 11.00 π.μ., σε επικοινωνία που είχε με τους οικείους του ανέφερε ότι βρίσκεται έξω από το χωριό Κάστρο Βοιωτίας, καθώς το αυτοκίνητο του ακινητοποιήθηκε λόγω βλάβης στα λάστιχα. Σύμφωνα με μαρτυρίες, διερχόμενος πολίτης, τον βοήθησε καλώντας κινητό συνεργείο βουλκανιζατέρ, το οποίο έφτασε στο σημείο, επισκεύασε την βλάβη και εν συνέχεια τον κατεύθυνε προς την Εθνική Οδό Αθηνών - Λαμίας, με προορισμό την Αθήνα.

Έκτοτε, δεν είχε δώσει σημεία ζωής.

Η ΓΡΑΜΜΗ ΖΩΗΣ, με την άδεια των συγγενών του, ενεργοποίησε τον Κοινωνικό Συναγερμό SILVER ALERT, για την κινητοποίηση όλων για την ανεύρεσή του.

Δυστυχώς σήμερα 21/07/2024, δέχθηκε κλήση για την ανεύρεση και την απώλεια ζωής του.

Η σορός του 80χρονου, εντοπίστηκε μία ημέρα νωρίτερα από άνδρες του Τ.Α Μαραθώνα, στην περιοχή Σέσι, στο Γραμματικό Αττικής και συγκεκριμένα σε χωμάτινη πάροδο της επαρχιακής οδού Σέσι – Λιμνιώνα.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση