Οπαδικά κίνητρα πίσω από αιματηρή επίθεση στη Χαλκίδα

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 22 Ιουλίου 2024 08:40 Οπαδικά κίνητρα πίσω από αιματηρή επίθεση στη Χαλκίδα

Συνελήφθησαν δύο άτομα…

Αιματηρό επεισόδιο με θύματα τρία άτομα εκ των οποίων τα δύο ανήλικα, έλαβε χώρα το βράδυ της Παρασκευής (19/7) στη Χαλκίδα.

Για το επεισόδιο συνελήφθησαν δύο άτομα, ενώ ταυτοποιήθηκαν δύο ακόμη από τα τουλάχιστον 10 που πραγματοποίησαν την επίθεση με ρόπαλα και σιδερολοστούς.

Για το συμβάν ενημερώθηκε το Τμήμα Προστασίας Αθλητισμού της Υποδιεύθυνσης Αντιμετώπισης Βίας στους Αθλητικούς Χώρους, που με τη βοήθεια της Ασφάλειας Χαλκίδας, προχώρησαν στις ανωτέρω συλλήψεις.

Σύμφωνα με το επίσημο δελτίο της ΕΛΑΣ στα σπίτια των συλληφθέντων κατασχέθηκαν:

 σημαίες, κασκόλ και ρούχα αθλητικής ομάδας,

 -15 κροτίδες,

 -1- σουγιάς,

 -4- πυροτεχνήματα,

 -1- ζευγάρι γάντια μηχανής, με ειδικά προστατευτικά αρθρώσεων,

 -1- μαχαίρι,

 -1- full-face και

 -2- κινητά.

Όπως προέκυψε από την προανάκριση, ο ένας από τους συλληφθέντες είναι και το άτομο που οργάνωσε την επίθεση, ενώ ως κίνητρο πιθανολογείται προηγούμενη αψιμαχία του, με έναν εκ των τριών παθόντων για οπαδικές διαφορές.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση