Καρπενήσι: Βαρύ πένθος για την απώλεια του Πύρρου Νάτση

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 22 Ιουλίου 2024 13:06 Καρπενήσι: Βαρύ πένθος για την απώλεια του Πύρρου Νάτση

Ασχολήθηκε χρόνια με τον τουρισμό και ήταν υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος…

Σε ηλικία 63 ετών έφυγε από τη ζωή ο Σπυρίδων (Πύρρος) Νάτσης, βυθίζοντας στη θλίψη τη μικρή κοινωνία του Καρπενησίου.

Ο εκλιπών εργάστηκε επί σχεδόν τρεις δεκαετίες στο τομέα του τουρισμού και συγκεκριμένα στο ξενοδοχείο Montana Spa, στο Καρπενήσι, ενώ συχνά, μέσα από την αρθρογραφία του στα Ευρυτανικά Νέα, κατέθετε ενδιαφέρουσες απόψεις για επίκαιρα ζητήματα, για την προοπτική ανάπτυξης του τόπου.

Μεταξύ άλλων, είχε κατέλθει υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος Δήμου Καρπενησίου με τον συνδυασμό Νίκου Σουλιώτη “Δύναμη Ανανέωσης Μαζί Συνεχίζουμε”.

Είχε σπουδάσει Ιστορία – Γεωγραφία. Ήταν παντρεμένος με τη γνωστή οδοντίατρο Ελισσάβετ Νάτση και μαζί είχαν αποκτήσει έναν γιο, τον Νικόλα.

Η κηδεία του Πύρρου Νάτση θα γίνει την Πέμπτη, 25 Ιουλίου 2024, στις 11 το πρωί, στον Ιερό Ναό Αγίας Τριάδας, στο Καρπενήσι.

Πηγή: ΕΥΡΥΤΑΝΙΚΑ ΝΕΑ

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση