Και το Λιμενικό στην μεγάλη πυρκαγιά στο Πήλιο

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 22 Ιουλίου 2024 14:35 Και το Λιμενικό στην μεγάλη πυρκαγιά στο Πήλιο

Διέσωσε τον άντρα από το αυτοκίνητο του οποίου φέρεται να ξεκίνησε η πυρκαγιά

Τις μεσημβρινές ώρες χθες, ενημερώθηκε το Κέντρο Επιχειρήσεων του Αρχηγείου Λιμενικού Σώματος-Ελληνικής Ακτοφυλακής (ΚΕ.ΠΙΧ.) και η Λιμενική Αρχή του Βόλου, για εκδήλωση πυρκαγιάς πλησίον της παραλίας «ΕΛΙΤΣΑ» του Δήμου Ζαγοράς Μουρεσίου Νομού Μαγνησίας.

Για το σημείο απέπλευσε ένα (01) περιπολικό σκάφος Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ απέπλευσε για τη περιοχή, καθώς και τα ιδιωτικά σκάφη «ΦΑΝΗΣ» Τ.Χ. 1128 και «ΑΧΙΝΟΣ ΙΙΙ» Τ.Β. 513., τα οποία εντόπισαν έναν άντρα στην παραλία της Ελίτσας και τον μετέφεραν στο λιμάνι του Χορευτού, καλά στην υγεία του.

Κατόπιν ενημέρωσης από την Πυροσβεστική Υπηρεσία για την εξέλιξη της πυρκαγιάς, το περιπολικό σκάφος Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ αποδεσμεύτηκε από την περιοχή.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση