Βαρύ πένθος στη Δίβρη για το θάνατο του Βαγγέλη Μπαμπουκλή

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 22 Ιουλίου 2024 17:30 Βαρύ πένθος στη Δίβρη για το θάνατο του Βαγγέλη Μπαμπουκλή

Σε ηλικία 68 ετών, «έφυγε» από τη ζωή ο Βαγγέλης Γ. Μπαμπουκλής.

Ο εκλιπών είχε διατελέσει Πρόεδρος της Κοινότητας Δίβρης από το 2003 έως το 2014 και μέλος του Συνεταιρισμού Μακρολείβαδου.

Επρόκειτο για έναν εξαίρετο άνθρωπο και οικογενειάρχη, με μεγάλη αγάπη για το χωριό του και τους ανθρώπους του.

 Η κηδεία του θα γίνει σήμερα Δευτέρα 22 Ιουλίου 2024 στις 6:00’ το απόγευμα στον Ιερό Ναό Αγίας Βαρβάρας Δίβρης.

Διαβάστε και το συλλυπητήριο μήνυμα του Πολιτιστικού Συλλόγου Δίβρης, που ανέβαλλε και τις εκδηλώσεις που ήταν προγραμματισμένες για τις 2 Αυγούστου:

«Βαθιά θλίψη και συγκίνηση μας γεμίζει η είδηση της απώλειας του Ευάγγελου Γ. Μπαμπουκλή, ενός διακεκριμένου ανθρώπου που άφησε ανεξίτηλο το αποτύπωμά του στην κοινότητά μας. Διατέλεσε πρόεδρος της Κοινότητας Δίβρης το διάστημα 2003-2014 και μέλος του Συνεταιρισμού Μακρολιβάδου.

Οι πρωτοβουλίες και οι δράσεις του συνέβαλαν σημαντικά στην ανάπτυξη και την ευημερία της κοινότητάς μας, αφήνοντας παρακαταθήκη για τις επόμενες γενιές.

Η κηδεία θα πραγματοποιηθεί σήμερα Δευτέρα 22/7 στις 18:00 στον ιερό ναό της Αγίας Βαρβάρας Δίβρης.

Εκφράζουμε τα θερμά μας συλλυπητήρια στην οικογένειά του και τους οικείους του.

Επιπλέον, λόγω της θλιβερής αυτής απώλειας, η προγραμματισμένη εκδήλωση στις 2 Αυγούστου στο χωριό μας ακυρώνεται είς ένδειξη πένθους».

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση