Ασβός έκανε βόλτες στο κέντρο της Λαμίας (ΒΙΝΤΕΟ)

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 23 Ιουλίου 2024 11:10 Ασβός έκανε βόλτες στο κέντρο της Λαμίας (ΒΙΝΤΕΟ)

Ένας ασβός έκανε την εμφάνισή του στο κέντρο της Λαμίας το βράδυ της Δευτέρας (23/7).

Το άγριο θηλαστικό αναζητώντας τροφή έφτασε μέχρι την οδό Μακροπούλου και κατηφορίζοντας την Κρίτσα, βρέθηκε στην κεντρική οδό Αθανασίου διάκου διαλέγοντας… πλατεία για το υπόλοιπο της βραδιάς του!

Δείτε το βίντεο:

Τη δική του ερμηνεία για τη «νυχτερινή βόλτα» του ασβού στην πόλη δίνει με ανάρτησή του ο Όμιλος Φίλων του Δάσους που δημοσίευσε και τις παρακάτω φωτογραφίες.

«Ασβός...στο κέντρο της πόλης -ΛΑΜΙΑ!

Και όμως κατέβηκε την οδό Αγίου Λουκά, πέρασε την Μακροπούλου αδιαφορώντας για την κίνηση και μέσο της οδού Κρίτσα κατευθύνθηκε στην οδό Διάκου προς την Πλατεία Ελευθερίας!!

Όταν οι ανθρωπογενείς παρεμβάσεις καταστρέφουν το σπίτι των άγριων ζώων, τη φύση μας, μην ξαφνιαζόμαστε που τα συναντάμε στις πλατείες των πόλεων

 

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση