Προγραμματισμένες διακοπές ρεύματος Τετάρτη και Πέμπτη στο Δήμο Λαμιέων

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 23 Ιουλίου 2024 16:43 Προγραμματισμένες διακοπές ρεύματος Τετάρτη και Πέμπτη στο Δήμο Λαμιέων

Περιοχές και ώρες διακοπής…

Από το Διαχειριστή Ελληνικού Δικτύου Διανομής Ηλεκτρικής Ενέργειας ΑΕ, Περιοχή Λαμίας, ανακοινώθηκαν προγραμματισμένες διακοπές ρεύματος 24-25 Ιουλίου, λόγω εκτέλεσης εργασιών σε δίκτυα γραμμών Mέσης και Χαμηλής Τάσης.

Οι διακοπές αφορούν περιοχές του δήμου Λαμιέων και αναλυτικά:

Την Τετάρτη 24 Ιουλίου 2024 από ώρα 08:00’ έως 12:00’ στο Συνοικισμό Ευρυτάνων, στην Αγριλιά, στην Λυγαριά και στα γύρω αρδευτικά.

Την Πέμπτη 25 Ιουλίου 2024 από ώρα 07:00’ έως 12:00’ στην Παλαιά Εθνική Οδό Λαμίας-Στυλίδας από τα σφαγεία Λαμίας μέχρι και το ύψος της Μαυρομαντήλας.

Σημειώνεται ότι επειδή πρόκειται για τεχνικές εργασίες, μπορεί να υπάρξει μικρή μεταβολή στις ώρες διακοπής, δηλαδή να μειωθούν οι ώρες (το συνηθέστερο) ή αν προκύψουν απρόβλεπτες τεχνικές δυσκολίες να γίνει μικρή υπέρβαση.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση