Τεράστιες ζημιές στις καλλιέργειες του Δομοκού απ’ τη νεροποντή και τη χαλαζόπτωση (ΒΙΝΤΕΟ-ΦΩΤΟ)

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 25 Ιουλίου 2024 08:04 Τεράστιες ζημιές στις καλλιέργειες του Δομοκού απ’ τη νεροποντή και τη χαλαζόπτωση (ΒΙΝΤΕΟ-ΦΩΤΟ)

Μέσα σε λίγα λεπτά καταστράφηκαν τα πάντα….

Μετά τις τεράστιες καταστροφές από τον Ντάνιελ, οι αγρότες του Δομοκού είδαν μέσα σε λίγα λεπτά να χάνεται η σοδειά τους από την ξαφνική νεροποντή που εξελίχθηκε σε χαλάζι στην περιοχή της Ξυνιάδας και του Αγίου Γεωργίου μαζί και του Νέου Παλαμά, το απόγευμα της Τρίτης (23/7).

Χαρακτηριστικά, είναι τα επίπεδα βροχόπτωσης που κατέγραψε ο μετεωρολογικός σταθμός του meteo στην περιοχή της Κορομηλιάς (Δείτε ΕΔΩ).

Όπως σημειώνουν αγρότες της περιοχής «το χαλάζι που έριξε κατά τις απογευματινές ώρες ήταν αρκετό να μην αφήσει τίποτα στο πέρασμά του». Είναι δύσκολο, όπως λένε, να παιδεύεσαι όλο το χρόνο και κυρίως τους καλοκαιρινούς μήνες και να βλέπεις τη σοδειά σου να καταστρέφεται ολοσχερώς.

Αναμένονται άμεσες ενέργειες για την αξιολόγηση της ζημιάς από τους ανταποκριτές του ΕΛΓΑ, καθώς έχει ενημερωθεί και το ΥΠΑΑΤ για τις καταστροφές που σημειώθηκαν την Τρίτη 23 Ιουλίου σε αρκετές περιοχές της χώρας.

Δείτε βίντεο:

Δείτε φωτογραφίες:

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση