Πανελλαδικές 2024: Ίσως αύριο ανακοινωθούν οι βάσεις εισαγωγής

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 25 Ιουλίου 2024 14:33 Πανελλαδικές 2024: Ίσως αύριο ανακοινωθούν οι βάσεις εισαγωγής

Πως θα ενημερωθούν οι ενδιαφερόμενοι υποψήφιοι…

Πλησιάζει στο τέλος η περίοδος αγωνίας χιλιάδων υποψηφίων για την Τριτοβάθμια Εκπαίδευση με την ανακοίνωση από το Υπουργείο Παιδείας, Θρησκευμάτων και Αθλητισμού, των βάσεων των Σχολών για το 2024.

Η πιθανότερη ημερομηνία είναι η Δευτέρα 29 Ιουλίου, ωστόσο υπάρχει σοβαρή πιθανότητα να ανακοινωθούν ακόμη και αύριο Παρασκευή 26 Ιουλίου. Μαζί και τα ονόματα των επιτυχόντων στις Δημόσιες ΣΑΕΚ (πρώην ΙΕΚ).

Οι υποψήφιοι θα έχουν τη δυνατότητα να πληροφορηθούν τα αποτελέσματα των πανελλαδικών εξετάσεων για εισαγωγή στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση μέσω της ιστοσελίδας του Υπουργείου https://results.it.minedu.gov.gr

Για να αποκτήσουν πρόσβαση στην ιστοσελίδα του Υπουργείου Παιδείας, πρέπει να πληκτρολογήσουν :

α) τον οκταψήφιο κωδικό αριθμό τους και

β) τα τέσσερα αρχικά γράμματα των προσωπικών τους στοιχείων (Επώνυμο – Όνομα – Πατρώνυμο - Μητρώνυμο).

Επιπλέον, όσοι υποψήφιοι είχαν εγγραφεί στην ειδική εφαρμογή του Υπουργείου Παιδείας, Θρησκευμάτων και Αθλητισμού μέσω της Ενιαίας Ψηφιακής Πύλης Δημόσιας Διοίκησης gov.gr, θα λάβουν τα αποτελέσματα εισαγωγής στο Τμήμα επιτυχίας και με γραπτό μήνυμα SMS στο κινητό τους τηλέφωνο.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση