Εύβοια: Φορτηγό συγκρούστηκε με τζιπ - Τέσσερις τραυματίες

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 26 Ιουλίου 2024 07:32 Εύβοια: Φορτηγό συγκρούστηκε με τζιπ - Τέσσερις τραυματίες

Μεταξύ αυτών και ένα μικρό κοριτσάκι…

Σοβαρό τροχαίο ατύχημα με τέσσερις τραυματίες, ανάμεσά τους και ένα μικρό κοριτσάκι, σημειώθηκε το μεσημέρι της Πέμπτης (25.07.2024), στον επαρχιακό δρόμο Χαλκίδας – Κύμης στην Εύβοια.

Σύμφωνα με το evima.gr, φορτηγό συγκρούστηκε με τζιπ, και είχε ως αποτέλεσμα να τραυματιστεί η τριμελής οικογένεια που βρισκόταν στο όχημα.

Σοβαρά τραύματα στο πρόσωπο προκλήθηκαν στο παιδί της οικογένειας, όπου μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο κέντρο υγείας Αλιβερίου, για να λάβει τις πρώτες βοήθειες μαζί με τους γονείς του.

Σοβαρά τραυματισμένος μεταφέρθηκε και ο οδηγός του φορτηγού, ο οποίος απεγκλωβίστηκε από το βαρύ όχημα χάρη στη συνδρομή της Πυροσβεστικής.

Στο σημείο προκλήθηκε κυκλοφοριακό κομφούζιο, με τους οδηγούς των υπόλοιπων αυτοκινήτων να ακινητοποιούν τα αυτοκίνητά τους και να προσπαθούν να βοηθήσουν τους τραυματίες.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση