Η κάμερα κατέγραψε τους «ποντικούς» σε κεντρικό café της Λαμίας

Δημοσιεύτηκε: Κυριακή, 28 Ιουλίου 2024 08:54 Η κάμερα κατέγραψε τους «ποντικούς» σε κεντρικό café της Λαμίας

Σκαρφάλωσαν σε παράθυρο χρησιμοποιώντας σκαμπό!

Δεν έχει σταματημό η παραβατική δράση των ανήλικων Ρομά, όταν σβήνουν τα φώτα της πόλης.

Πρώτος στόχος τα καταστήματα εστίασης και καφέ στην πλατεία Ελευθερίας, όπου πολλές φορές διανυκτερεύουν στα άνετα μαξιλάρια τους.

Το βίντεο που ακολουθεί καταγράφει τη διάρρηξη καταστήματος του κέντρου από δύο ανήλικα άτομα, που περίμεναν μέχρι τις 04:00’ τα ξημερώματα πριν σκαρφαλώσουν σε παράθυρο παταριού. Μάλιστα για να φτάσουν σε αυτό χρησιμοποίησαν σκαμπό από τον εξοπλισμό του καταστήματος!

Δείτε το βίντεο:

Πρόσφατα είχαμε τονίσει το πρόβλημα που δημιουργούν στο κέντρο της πόλης οι ανήλικοι Ρομά.

Η Αστυνομία στο μέτρο των δυνατοτήτων της - ελέω της πολιτικής Χρυσοχοΐδη «Ελλάδα είναι μόνο η Αθήνα» - αύξησε τις περιπολίες αλλά δεν μπορεί να είναι όλη την ώρα σε ένα σημείο.

Το πρόβλημα με τους Ρομά, είναι βαθιά κοινωνικό και η διαχείρισή του - κακώς - έχει αφεθεί στις τοπικές κοινότητες.

Θα επαναλάβουμε την ανάγκη συνεργασίας επαγγελματιών, Δήμου, Αστυνομίας και Δικαστικών Αρχών, προκειμένου να αντιμετωπιστεί η επαναλαμβανόμενη παραβατική συμπεριφορά μερίδας Ρομά.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση