Τελευταίο μπάνιο για άνδρα στην Αγία Μαρίνα Στυλίδας (ΦΩΤΟ)

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 29 Ιουλίου 2024 09:21 Τελευταίο μπάνιο για άνδρα στην Αγία Μαρίνα Στυλίδας (ΦΩΤΟ)

Το άψυχο σώμα του βρέθηκε να επιπλέει στα βράχια…

Σοκ νωρίς το βράδυ της Κυριακής (28/7) στην παραλία της Αγίας Μαρίνας Στυλίδας, όταν γυναίκα που περπατούσε στο σημείο αντίκρυσε το σώμα άνδρα να επιπλέει στα βράχια που οριοθετούν το λιμανάκι στην είσοδο του χωριού.

(Το σημείο όπου βρέθηκε ο άτυχος άνδρας)

Αμέσως με τη βοήθεια λουόμενου, έφεραν τον άτυχο άνδρα, που ήταν ενδεδυμένος με μαγιό, στη στεριά, ήταν όμως πολύ αργά για να του προσφέρουν οποιαδήποτε βοήθεια. Μάλιστα έφερε εκδορές και εκχυμώσεις, ειδικά στο πρόσωπο, από τα χτυπήματα στα βράχια.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του LamiaReport πρόκειται για κάτοικο της περιοχής 66 ετών.

Ειδοποιήθηκε το ΕΚΑΒ και έφτασε ασθενοφόρο από το Κέντρο Υγείας Στυλίδας συνοδεία γιατρού, χωρίς κι εκείνοι να μπορούν να προσφέρουν κάποια βοήθεια.

Στο σημείο έφτασαν και άνθρωποι του Λιμεναρχείου Στυλίδας, που ανέλαβαν την προανάκριση, ενώ παρήγγειλαν τη διενέργεια νεκροψίας - νεκροτομής στην Ιατροδικαστική Υπηρεσία Λαμίας.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση