Ανατροπή βυτιοφόρου: Για πολλές ώρες θα παραμείνει κλειστή η εθνική οδός

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 29 Ιουλίου 2024 16:43 Ανατροπή βυτιοφόρου: Για πολλές ώρες θα παραμείνει κλειστή η εθνική οδός

Επιχείρηση απομάκρυνσης του επικίνδυνου φορτίου…

Βυτιοφόρο που κουβαλούσε υγραέριο με κατεύθυνση τη Λαμία, εξετράπη της πορείας του στο 95.5 χλμ της εθνικής οδού Αθηνών - Λαμίας στο ύψος της Υλίκης λίγο μετά τις 3:00’ το μεσημέρι της Δευτέρας (29/7).

Το βαρύ όχημα κινήθηκε ανεξέλεγκτο στα προστατευτικά τοιχία και μπάρες, σπάζοντάς τα και μπαίνοντας στο αντίθετο ρεύμα, όπου ανετράπη!

Ο τράκτορας όπως φαίνεται και στην αποκλειστική φωτογραφία του LamiaReport, καρφώθηκε πάνω στο διαχωριστικό, ενώ το βυτίο ανετράπη στο ρεύμα κυκλοφορίας προς Αθήνα. Ο οδηγός σύμφωνα με τις πληροφορίες μας, δεν τραυματίστηκε.

Για λόγους ασφαλείας η Αστυνομία έκλεισε την εθνική οδό και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας, ενώ στο σημείο έφτασαν και πυροσβεστικά οχήματα. Στο σημείο θα πραγματοποιηθεί επιχείρηση απομάκρυνσης του επικίνδυνου φορτίου με τη μεταφόρτωσή του σε άλλο βυτίο, για αυτό η εθνική αναμένεται να παραμείνει κλειστή για πολλές ώρες στη ανωτέρω περιοχή.

Ήδη εφαρμόζεται εναλλακτική διαδρομή και συγκεκριμένα, στο 90ο χλμ στο ύψος της Θήβας, για το ρεύμα προς Λαμία και στο 100ο χλμ στον ανισόπεδο κόμβο Ακραιφνίου για όσα οχήματα κινούνται προς Αθήνα.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση