Έφερε τούμπες στην εθνική - Τον απεγκλώβισε ο Δήμαρχος (ΦΩΤΟ)

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 31 Ιουλίου 2024 07:57 Έφερε τούμπες στην εθνική - Τον απεγκλώβισε ο Δήμαρχος (ΦΩΤΟ)

Τυχερός μέσα στην ατυχία του ο οδηγός του ΙΧΕ…

Είχε άγιο ο οδηγός ΙΧΕ αυτοκινήτου ο οποίος στα όρια των νομών Αττικής και Βοιωτίας, έχοντας περάσει το Σείριο στο ρεύμα προς Λαμία, έφερε τούμπες μέσα στον αυτοκινητόδρομο ΑΘΕ, το απόγευμα της Δευτέρας (29/7).

Το τροχαίο έγινε τη στιγμή που το ΙΧ προσπάθησε να προσπεράσει φορτηγό και πιθανότατα από κακό υπολογισμό βρήκε στην καρότσα του προπορευόμενου οχήματος και εξετράπη της πορείας του με αποτέλεσμα να τουμπάρει!

Πίσω ακριβώς ακολουθούσε με το δικό του αυτοκίνητο, ο Δήμαρχος Μακρακώμης Γιώργος Χαντζής, ο οποίος επέστρεφε από την πρωτεύουσα μετά από προγραμματισμένη συνάντηση για το Δήμο. Αμέσως εκείνος, αλλά και ο οδηγός του φορτηγού σταμάτησαν και προσπάθησαν να βοηθήσουν τον εγκλωβισμένο στα συντρίμμια, οδηγό.

Σύμφωνα με όσα είπε στο LamiaReport ο κ. Χαντζής έψαχναν εναγωνίως να βρουν κάποιο σουγιά ή μαχαίρι από διερχόμενο όχημα ώστε να κόψουν τη ζώνη και να απομακρύνουν από το τουμπαρισμένο όχημα τον άνθρωπο, ο οποίος είχε κανονικά τις αισθήσεις του αλλά ήταν εμφανώς σοκαρισμένος. Υπήρχε ο φόβος από τη βίαιη πρόσκρουση με το οδόστρωμα να πάρει φωτιά το αυτοκίνητο και όλοι βοήθησαν να απομακρυνθεί γρήγορα και με ασφάλεια ο άνθρωπος από κει.

Πράγματι απεγκλωβίστηκε, χωρίς σχεδόν να έχει γρατσουνιά κι όπως είπαν όλοι θα έπρεπε να μακαρίζει την τύχη του για αυτό. Μάλιστα με το που άρχισε να καταλαβαίνει τι είχε συμβεί προσπάθησε να βρει το κινητό του μαζί με άλλα πράγματα που είχαν σκορπίσει στην οδό, αλλά το κινητό του είχε εξαφανιστεί. Τελικά, το εντόπισε λίγα λεπτά αργότερα ο φορτηγατζής μέσα στην καρότσα του φορτηγού του!

Στο σημείο έφτασαν γρήγορα εθελοντές του Πυροσβεστικού Σώματος που περιπολούσαν στην περιοχή και σήμαναν το οδόστρωμα, ενώ σύντομα έφτασαν και οι άνθρωποι της οδού μαζί με την αστυνομία για τα περαιτέρω.

Για το Δήμαρχο Μακρακώμης, συνεχίστηκε το ταξίδι, που αποδείχτηκε πραγματικά ατελείωτο, καθώς από την ανατροπή του βυτιοφόρου στο 95.5 χλμ, προστέθηκαν επιπλέον τουλάχιστον 2 ώρες οδήγησης από τις παρακαμπτήριες οδούς, πίσω από μεγάλες ουρές και σε στενό δρόμο….

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση