Νέος Διευθυντής στη Δ.Α. Φθιώτιδας ο Ταξίαρχος Αθανάσιος Κωστορρίζος

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 01 Αυγούστου 2024 09:16 Νέος Διευθυντής στη Δ.Α. Φθιώτιδας ο Ταξίαρχος Αθανάσιος Κωστορρίζος

Αφήνει την πρωτεύουσα για τον τόπο καταγωγής του…

Ένας έμπειρος Αξιωματικός με καταγωγή από τον Τυμφρηστό του Δήμου Μακρακώμης, ο Ταξίαρχος Αθανάσιος Κωστορρίζος, είναι ο νέος Διευθυντής της Διεύθυνσης Αστυνομίας Φθιώτιδας, στη θέση του εκλιπόντος Χρήστου Μουτσώκου.

Πρόκειται για «σειρά» του αείμνηστου Ταξιάρχου, με τον οποίο μαζί προήχθησαν στο βαθμό, στις κρίσεις του περασμένου Ιανουαρίου.

Ο κ. Κωστορρίζος ήταν Διευθυντής της Διεύθυνσης Αστυνομίας Αθηνών, όπου και παρέμεινε μετά την προαγωγή του και τις τοποθετήσεις των Ταξιάρχων στις 19 Ιανουαρίου.

Ο νέος Διευθυντής της ΔΑ Φθιώτιδας, όπως και ο άξιος προκάτοχός του, έχει δύσκολο έργο σε έναν τεράστιο νομό με ιδιαίτερο γεωγραφικό ανάγλυφο, σε μια περίοδο μάλιστα που τα οργανικά κενά έχουν δυσκολέψει αφάνταστα την αποτελεσματική αστυνόμευσή του.

Του ευχόμαστε υγεία και καλή επιτυχία στα νέα του καθήκοντα!

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση