Επεκτείνετε και σε άλλες περιοχές του Δομοκού η διακοπή ρεύματος σήμερα Δευτέρα

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 05 Αυγούστου 2024 08:34 Επεκτείνετε και σε άλλες περιοχές του Δομοκού η διακοπή ρεύματος σήμερα Δευτέρα

Η νέα ανακοίνωση…

Από το Πρακτορείο Δομοκού του ΔΕΔΔΗΕ, ανακοινώθηκαν επιπλέον περιοχές του Δήμου Δομοκού που θα μείνουν χωρίς ρεύμα την Δευτέρα 5 Αυγούστου 2024 από τις 08:00’ το πρωί μέχρι τις 13:00’ το μεσημέρι, λόγω εκτέλεσης εργασιών σε δίκτυο Μέσης Τάσης.

Έτσι, διακοπή ρεύματος δε θα γίνει μόνο στο χωριό Καρυές, αλλά και σε δίκτυο που αφορά τα χωριά Κορομηλιά, Άγιο Στέφανο και αρδευτικές παροχές πλησίον αυτών.

Επίσης την Δευτέρα  5/8/24, από ώρα 12:00’ έως 15:00,’ θα υπάρξει διακοπή ρεύματος σε αρδευτικές παροχές στην ευρύτερη περιοχή της Ομβριακής, Παναγιάς, Κορομηλιάς και Αγίου Στεφάνου.

Σημειώνεται ότι επειδή πρόκειται για τεχνικές εργασίες μπορεί να υπάρξει μικρή μεταβολή στις ώρες διακοπής, δηλαδή να μειωθούν οι ώρες (το συνηθέστερο) ή αν προκύψουν απρόβλεπτες τεχνικές δυσκολίες να γίνει μικρή υπέρβαση.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση