Τρεις συλλήψεις και τσουχτερό πρόστιμο για την πυρκαγιά στο Δομοκό

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 07 Αυγούστου 2024 07:06 Τρεις συλλήψεις και τσουχτερό πρόστιμο για την πυρκαγιά στο Δομοκό

Στο αυτόφωρο οδηγήθηκαν τρία άτομα για την επικίνδυνη πυρκαγιά της Κυριακής στην Κορομηλιά Δομοκού.

Η άμεση κινητοποίηση και η μεγάλη μάχη που δόθηκε με τις φλόγες από επίγειες και εναέριες δυνάμεις, είχε ως αποτέλεσμα να αποφευχθούν τα χειρότερα στην Κορομηλιά Δομοκού την Κυριακή.

Υπενθυμίζουμε ότι δόθηκε και οδηγία μέσω του 122 για να εκκενωθεί η κοινότητα, λόγω της επικινδυνότητας της πυρκαγιάς.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του LamiaReport για την πυρκαγιά που ξέσπασε το μεσημέρι της Κυριακής συνελήφθησαν τρία άτομα (δύο Έλληνες και ένας αλλοδαπός) οι οποίοι εκτελούσαν θερμές εργασίες στη θέση «Χαλκιόρεμα», με αποτέλεσμα να προκληθεί πυρκαγιά η οποία πήρε ανεξέλεγκτες διαστάσεις.  Μάλιστα τους επιβλήθηκε και πρόστιμο 6.562,50 ευρώ.

Οι τρείς άνδρες συννεληφθησαν την Δευτέρα (5/8) στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας, από Αξιωματικούς της Διεύθυνσης Αντιμετώπισης Εγκληματών Εμπρησμού (Δ.Α.Ε.Ε.) σε συνεργασία με ανακριτικούς υπαλλήλους του Π.Κ. Δομοκού, «για πυρκαγιά που προκλήθηκε σε αγροτοδασική έκταση κατά την εκτέλεση θερμών εργασιών, στην θέση «Χαλκιόρεμα», στην περιοχή Κορομηλιά, του Δήμου Δομοκού, στην Φθιώτιδα και επιβλήθηκε διοικητικό πρόστιμο αξίας 6.562,50€», αναφέρει σε ανάρτησή της η ΠΥ.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση