Φθιώτιδα: Ελεύθερος ο 64χρονος με την κοκαΐνη

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 07 Αυγούστου 2024 06:55 Φθιώτιδα: Ελεύθερος ο 64χρονος με την κοκαΐνη

Του επιβλήθηκαν οι περιοριστικοί όροι απαγόρευσης εξόδου από τη χώρα και εμφάνιση μια φορά τον μήνα στο ΑΤ της περιοχής του.

Ο λόγος για τον 64χρονο από τη Λοκρίδα που είχε συλληφθεί την Παρασκευή (2/8) από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Λαμίας, με τις κατηγορίες της παράβασης των νομοθεσιών περί ναρκωτικών και όπλων.

Να σημειωθεί ότι μετά την έρευνα που έγινε από τους αστυνομικούς βρέθηκαν και κατασχέθηκαν:

• 10 αυτοσχέδιες συσκευασίες, οι οποίες περιείχαν ποσότητα κοκαΐνης, συνολικού μικτού βάρους 27,5 γραμμαρίων, 

• ηλεκτρονική ζυγαριά ακριβείας,

• το χρηματικό ποσό των 895 ευρώ,

• αεροβόλο περίστροφο, με αμπούλα αερίου,

• 2 αναδιπλούμενοι σουγιάδες και

• 4 φυσίγγια κυνηγετικού όπλου.

Ελεύθερος με όρους

Ο 64χρονος οδηγήθηκε ενώπιον Ανακριτή και Εισαγγελέα για πράξεις κακουργηματικού χαρακτήρα, ωστόσο τόσο ο ίδιος όσο και ο συνήγορός του Δημήτρης Κρούπης υποστήριξαν ότι δεν έκανε εμπόριο ναρκωτικών και ότι τα κατασχεθέντα ναρκωτικά ήταν για δική του χρήση.

«Ενώπιον Ανακριτή και Εισαγγελέα καταθέσαμε ισχυρισμούς οι οποίοι άπτονταν προσωπικών δεδομένων του κατηγορουμένου. Πιστεύω ότι έγιναν πιστευτοί με αποτέλεσμα να ο εντολέας μου να αφεθεί ελεύθερος με περιοριστικούς όρους την εμφάνιση στο ΑΤ μια φορά το μήνα και την απαγόρευση εξόδου από τη χώρα. Τονίζω ότι η κατηγορία είναι κακουργηματικής μορφής, ωστόσο πιστεύω ότι κατά την δικονομική πορεία θα μεταβληθεί επιτρεπτώς σε πλημμέλημα, βεβαίως με αρκετές προϋποθέσεις...», δήλωσε μεταξύ άλλων στο LamiaReport o συνήγορος υπεράσπισης Δημήτρης Κρούπης.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση