Δεκαπέντε άτομα ζητεί ο Δήμος Καρπενησίου για καθαριστές σχολικών μονάδων

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 07 Αυγούστου 2024 12:46 Δεκαπέντε άτομα ζητεί ο Δήμος Καρπενησίου για καθαριστές σχολικών μονάδων

Μέχρι 21 Αυγούστου οι αιτήσεις…

Ο Δήμος Καρπενησίου ανακοίνωσε την πρόσληψη δεκαπέντε (15) ατόμων  ειδικότητας ΥΕ Καθαριστές/στριες  Σχολικών Μονάδων, με σχέση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου διάρκειας ίσης με του διδακτικού έτους 2024-2025,  σε υπηρεσίες καθαρισμού σχολικών μονάδων του.

Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να συμπληρώσουν την σχετική Αίτηση – Υπεύθυνη Δήλωση  με αριθμό ΣΟΧ 3/2024 (Αρ.Πρωτ.: 11929/6.8.2024)  και να την υποβάλλουν ηλεκτρονικά στην διεύθυνση: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε..

Επισημαίνεται ότι:

Η αίτηση συμμετοχής θα πρέπει απαραιτήτως να εμφανίζεται υπογεγραμμένη με φυσική υπογραφή (σκαναρισμένη).  Ανυπόγραφες αιτήσεις δεν θα γίνονται δεκτές.

Μαζί με την αίτηση θα πρέπει  να υποβάλλονται υποχρεωτικά τα απαιτούμενα δικαιολογητικά για την απόδειξη των προσόντων, των λοιπών ιδιοτήτων τους και της εμπειρίας.

Η προθεσμία υποβολής των αιτήσεων είναι δέκα (10) εργάσιμες ημέρες και αρχίζει από την Τετάρτη 7 Αυγούστου 2024 έως και  την Τετάρτη 21 Αυγούστου 2024.

Για περισσότερα πατήστε ΕΔΩ.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση