Συναγερμός για πυρκαγιά στον Καραβόμυλο

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 07 Αυγούστου 2024 13:00 Συναγερμός για πυρκαγιά στον Καραβόμυλο

Άμεση κινητοποίηση των πυροσβεστικών δυνάμεων...

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του LamiaReport η πυρκαγιά εκδηλώθηκε λίγο πριν τις 12:00΄ το μεσημέρι σε ξερά χόρτα κοντά στο στρατόπεδο που βρίσκεται στον Καραβόμυλο.

Στο Κέντρο Επιχειρήσεων της ΠΥ σήμανε συναγερμός και στην περιοχή έσπευσαν ισχυρές επίγειες δυνάμεις από Στυλίδα και Λαμία, ενώ ταυτόχρονα απογειώθηκαν και τα δυο PZL από το αεροδρόμιο της Λαμίας.

Η άμεση κινητοποίηση είχε αποτέλεσμα και παρά τον άνεμο που ήταν σύμμαχος της φωτιάς οι πυροσβέστες κατάφεραν πολύ γρήγορα να την οριοθετισουν και να αποτρέψουν την εξάπλωσή της.

Το έργο της κατάσβεσης συνεχίζεται από επίγειες δυνάμεις μέχρι να τεθεί υπό πλήρη έλεγχο η πυρκαγιά και να μην υπάρχει κίνδυνος αναζωπυρώσεων.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση