Συνάντηση της Ένωσης Λιμενικού Σώματος Φθιώτιδας με τον Πρόεδρο του Λιμενικού Ταμείου

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 07 Αυγούστου 2024 21:04 Συνάντηση της Ένωσης Λιμενικού Σώματος Φθιώτιδας με τον Πρόεδρο του Λιμενικού Ταμείου

Τον Προέδρο του Λιμενικού Ταμείου Φθιώτιδας Γιάννη Πρεμέτη, επισκέφθηκαν μέλη του Δ.Σ της Ένωσης Προσωπικού Λιμενικού Σώματος Φθιώτιδας προκειμένου να τον ευχαριστήσουν για τη στήριξη και τη βοήθεια του στις Λιμενικές Αρχές του Νομού.

Στη συνάντηση τέθηκαν επίσης κάποια προβλήματα που απασχολούν τους Λιμενικούς στους χώρους εργασίας τους.

Αυτά είναι το κτηριακό το Λ/Τ Σκάλας Αταλάντης, τον χώρο υγιεινής στο Λιμενικό Φυλάκιο Αρκίτσας που θα δοθεί άμεσα προσωρινή λύση με μία χημική τουαλέτα, ενώ προτάθηκαν και 2-3 λύσεις που θα εξεταστούν από το Σεπτέμβριο.

Ακόμα του ζητήσανε την αντικατάσταση στο φυλάκιο του Λιμένα Αγίου Κωνσταντίνου το οποίο όπως ενημέρωσε είναι δρομολογημένο  και θα γίνει η αντικατάσταση  του μέχρι τις αρχές Ιανουαρίου.

Τέλος δόθηκε η  διαβεβαίωση και  από τις δύο πλευρές για αμοιβαία συνεργασία και στήριξη στην αντιμετώπιση των προβλημάτων που υπάρχουν η θα προκύψουν μελλοντικά ώστε αυτά να επιλυθούν με το πιο ενδεδειγμένο τρόπο.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση