Βρέθηκε μαχαιρωμένος το βράδυ έξω από το σπίτι του

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 08 Αυγούστου 2024 10:08 Βρέθηκε μαχαιρωμένος το βράδυ έξω από το σπίτι του

35χρονος το θύμα που νοσηλεύεται στο Νοσοκομείο Χαλκίδας…

Ένας 35χρονος άνδρας υπήκοος Πακιστάν, βρέθηκε γύρω στις 11:00’ το βράδυ της Τετάρτης (7/8) τραυματισμένος από αιχμηρό αντικείμενο, στον αύλειο χώρο του σπιτιού του στα Ψαχνά.

Ο άνδρας πρόλαβε να ειδοποιήσει τις αρχές και να διακομιστεί αρχικά στο Κέντρο Υγείας Ψαχνών και από κει με ασθενοφόρο στο Νοσοκομείο Χαλκίδας, όπου και νοσηλεύεται.

Σύμφωνα με τα όσα έχει πει μέχρι τώρα στους αστυνομικούς, τρεις άγνωστοι δράστες, τον επισκέφτηκαν στο σπίτι του κι ένας εξ αυτών των μαχαίρωσε πολλές φορές σε διάφορα σημεία του σώματός του, πριν εξαφανιστεί μαζί με τους άλλους δύο που περίμεναν σε αυτοκίνητο.

Πιθανότατα ο δράστης είναι ομοεθνής του θύματος και από το ΑΤ Διρφύων - Μεσσαπίων που ενεργεί την προανάκριση, σχηματίστηκε δικογραφία για απόπειρα ανθρωποκτονίας, ενώ οι δράστες αναζητούνται.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση