Σταϊκούρας: Αναβαθμίζεται ενεργειακά η αίθουσα πολλαπλών χρήσεων Μεγάλης Βρύσης

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 08 Αυγούστου 2024 11:06 Σταϊκούρας: Αναβαθμίζεται ενεργειακά η αίθουσα πολλαπλών χρήσεων Μεγάλης Βρύσης (φώτο αρχείου)

Έργο προϋπολογισμού 60.000 ευρώ…

Ένα ακόμη έργο για τη Φθιώτιδα και το Δήμο Λαμιέων, εντάχθηκε στο Τομεακό Πρόγραμμα Ανάπτυξης (ΤΠΑ) Υποδομών και Μεταφορών 2021 – 2025 και στον Άξονα Προτεραιότητας «Ενεργειακή Απόδοση», με απόφαση του Υπουργού Υποδομών και Μεταφορών και Βουλευτή Φθιώτιδας, Χρήστου Σταϊκούρα.

Πρόκειται για το έργο «Ενεργειακή Αναβάθμιση Αίθουσας Πολλαπλών Χρήσεων Μεγάλης Βρύσης Δ. Λαμιέων», προϋπολογισμού 60.000 ευρώ, με αντικείμενο την ενεργειακή αναβάθμιση της αίθουσας πολλαπλών χρήσεων του κοινοτικού καταστήματος, μέσω στοχευμένων και επιλεγμένων παρεμβάσεων.

Ειδικότερα θα γίνουν:

• Μόνωση οροφής.

• Αντικατάσταση κουφωμάτων με νέα ενεργειακά κουφώματα.

• Αντικατάσταση συμβατικών λαμπτήρων με λαμπτήρες νέας τεχνολογίας LED.

Ο χρονικός ορίζοντας υλοποίησης του έργου που θα συμβάλλει στην επίτευξη των στόχων της ενεργειακής απόδοσης, της βιώσιμης ανάπτυξης και θα βελτιώσει την ποιότητα ζωής των κατοίκων, είναι οι 16 μήνες, με καταληκτική ημερομηνία την 31η Δεκεμβρίου του 2025.

«Η ελληνική περιφέρεια συγκροτείται και αναβαθμίζεται με σύγχρονα, μεγάλα και μικρά δημόσια έργα», σημείωσε ο Υπουργός Υποδομών και Μεταφορών Χρήστος Σταϊκούρας.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση