Βγήκε το ΦΕΚ διορισμού του Φώτη Σερέτη και των υπόλοιπων Διοικητών των ΥΠΕ

Δημοσιεύτηκε: Σάββατο, 10 Αυγούστου 2024 07:48 Βγήκε το ΦΕΚ διορισμού του Φώτη Σερέτη και των υπόλοιπων Διοικητών των ΥΠΕ

Οι αποφάσεις του Υπουργού και Υφυπουργού Υγείας.

Στην Εφημερίδα της Κυβερνήσεως (τεύχος Υ.Ο.Δ.Δ., αρ, φύλλου 855/9-8-24), δημοσιεύθηκαν οι αποφάσεις του Υπουργού και Υφυπουργού Υγείας, με τους διορισμούς των νέων Υπεαρχών, μεταξύ των οποίων και του Λαμιώτη Φώτη Σερέτη.

Ειδικότερα, όπως αναφέρεται στο ΦΕΚ, αποφασίζουν τη «Λήξη της παράτασης της θητείας του Διοικητή της 5ης Υγειονομικής Περιφέρειας (Υ.ΠΕ.) Θεσσαλίας και Στερεάς Ελλάδας και διορισμός νέου Διοικητή, ΣΕΡΕΤΗ ΦΩΤΙΟΥ».

Διορίζουμε τον ΣΕΡΕΤΗ ΦΩΤΙΟ του Μιχαήλ, πτυχιούχο Οδοντιατρικής του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών, κάτοχο μεταπτυχιακού τίτλου στη Δημόσια Υγεία της Εθνικής Σχολής Δημόσιας Υγείας, με άριστη γνώση της Αγγλικής Γλώσσας και περισσότερα από δέκα (10) χρόνια εργασιακής εμπειρίας, ως Διοικητή της 5ης Υ.ΠΕ. Θεσσαλίας και Στερεάς Ελλάδας, πλήρους και αποκλειστικής απασχόλησης, σε αντίστοιχη οργανική θέση της κατηγορίας Ε.Θ. του ν. 3528/2007, με βαθμό 1ο και τετραετή θητεία.

Ανάλογες αποφάσεις υπάρχουν και για τους άλλους έξι Διοικητές των άλλων ΥΠΕ και συγκεκριμένα:

Διορίζουμε την ΜΠΑΛΑΟΥΡΑ ΟΛΓΑ του Ηρακλή, πτυχιούχο του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών, κάτοχο μεταπτυχιακού τίτλου στην Εθνική και Κοινοτική Διοίκηση του Πάντειου Πανεπιστημίου και στα Οικονομικά της Υγείας, Πολιτική και Διοίκηση, του London School of Economics (Ηνωμένο Βασίλειο), με άριστη γνώση της Αγγλικής Γλώσσας και περισσότερα από δέκα (10) χρόνια εργασιακής εμπειρίας, ως Διοικήτρια της 1ης Υ.ΠΕ. Αττικής, πλήρους και αποκλειστικής απασχόλησης, σε αντίστοιχη οργανική θέση της κατηγορίας Ε.Θ. του ν. 3528/2007, με βαθμό 1ο και τετραετή θητεία.

Διορίζουμε τον ΡΟΪΛΟ ΧΡΗΣΤΟ του Βασιλείου, πτυχιούχο του Πανεπιστημίου Πατρών, κάτοχο μεταπτυχιακού τίτλου στη Διοίκηση Επιχειρήσεων του Πανεπιστημίου του LEICESTER (Ηνωμένο Βασίλειο), με άριστη γνώση της Αγγλικής Γλώσσας και περισσότερα από δέκα (10) χρόνια εργασιακής εμπειρίας, ως Διοικητή της 2ης Υ.ΠΕ. Πειραιώς και Αιγαίου, πλήρους και αποκλειστικής απασχόλησης, σε αντίστοιχη οργανική θέση της κατηγορίας Ε.Θ. του ν. 3528/2007, με βαθμό 1ο και τετραετή θητεία.

Διορίζουμε τον ΤΣΑΛΙΚΑΚΗ ΔΗΜΗΤΡΙΟ του Γεωργίου, πτυχιούχο του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων, κάτοχο μεταπτυχιακού τίτλου στη Διοίκηση Μονάδων Υγείας του Πανεπιστημίου Μακεδονίας, με άριστη γνώση της Αγγλικής Γλώσσας και περισσότερα από δέκα (10) χρόνια εργασιακής εμπειρίας, ως Διοικητή της 3ης Υ.ΠΕ. Μακεδονίας, πλήρους και αποκλειστικής απασχόλησης, σε αντίστοιχη οργανική θέση της κατηγορίας Ε.Θ. του ν. 3528/2007, με βαθμό 1ο και τετραετή θητεία,

Διορίζουμε τον ΜΠΟΓΙΑΤΖΙΔΗ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ του Ηλία, με Α.Δ.Τ.: ΑΙ 894569, πτυχιούχο του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης, κάτοχο μεταπτυχιακού τίτλου στη Διοίκηση Μονάδων Υγείας του Ελληνικού Ανοικτού Πανεπιστημίου, κάτοχο διδακτορικού διπλώματος, με τίτλο: «Η ικανοποίηση του εσωτερικού πελάτη και η αποδοτικότητα των υπηρεσιών. Μία εμπειρική μελέτη στο χώρο της Υγείας», του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων, με άριστη γνώση της Αγγλικής Γλώσσας και περισσότερα από δέκα (10) χρόνια εργασιακής εμπειρίας, ως Διοικητή της 4ης Υ.ΠΕ. Μακεδονίας και Θράκης, πλήρους και αποκλειστικής απασχόλησης, σε αντίστοιχη οργανική θέση της κατηγορίας Ε.Θ. του ν. 3528/2007, με βαθμό 1ο και τετραετή θητεία.

Διορίζουμε τον ΘΕΟΔΩΡΟΠΟΥΛΟ ΗΛΙΑ του Θεοδώρου, πτυχιούχο του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών, κάτοχο μεταπτυχιακού τίτλου στις Νέες Αρχές Διοίκησης Επιχειρήσεων του Πανεπιστημίου Πατρών και στη Διοίκηση Μονάδων Υγείας του Ελληνικού Ανοικτού Πανεπιστημίου, με άριστη γνώση της Αγγλικής Γλώσσας και περισσότερα από δέκα (10) χρόνια εργασιακής εμπειρίας, ως Διοικητή της 6ης Υ.ΠΕ. Πελοποννήσου, Ιονίων Νήσων, Ηπείρου και Δυτικής Ελλάδας, πλήρους και αποκλειστικής απασχόλησης, σε αντίστοιχη οργανική θέση της κατηγορίας Ε.Θ. του ν. 3528/2007, με βαθμό 1ο και τετραετή θητεία.

Διορίζουμε τον ΠΑΠΑΒΑΣΙΛΕΙΟΥ ΝΕΚΤΑΡΙΟ του Θεοφίλου, πτυχιούχο Οικονομικών Επιστημών του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών, κάτοχο μεταπτυχιακού τίτλου στη Διοίκηση Επιχειρήσεων του Πανεπιστημίου του Louisville (Η.Π.Α.), με άριστη γνώση της Αγγλικής Γλώσσας και περισσότερα από δέκα (10) χρόνια εργασιακής εμπειρίας, ως Διοικητή της 7ης Υ.ΠΕ. Κρήτης, πλήρους και αποκλειστικής απασχόλησης, σε αντίστοιχη οργανική θέση της κατηγορίας Ε.Θ. του ν. 3528/2007, με βαθμό 1ο και τετραετή θητεία.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση