Συνεχίζει τις διακοπές της στη Λοκρίδα η Μιμή Ντενίση

Δημοσιεύτηκε: Σάββατο, 10 Αυγούστου 2024 13:50 Συνεχίζει τις διακοπές της στη Λοκρίδα η Μιμή Ντενίση

Επισκέφτηκε και το παζάρι της Αταλάντης…

Ο πανέμορφος Θεολόγος Μαλεσίνας είναι και πάλι η καλοκαιρινή βάση της γνωστής ηθοποιού Μιμής Ντενίση, καθώς εκεί διατηρεί την εξοχική της κατοικία και απολαμβάνει τα περισσότερα από τα θαλάσσια μπάνια της.

Την Παρασκευή πάντως ανάρτησε μια φωτογραφία με το δήμαρχο Λοκρών Θανάση Ζεκεντέ, τον οποίο και συνάντησε με αφορμή την επίσκεψή της στο παζάρι της Αταλάντης.

Η ίδια έγραψε στο Instagram: «Με το δήμαρχο Αταλάντης @thanasis_zekentes που φροντίζει όλη την αγαπημένη μας περιοχή !!! Αταλάντη σήμερα με κοσμοπλημμύρα κ πανηγύρι αλλά κ με ωραίο δείπνο στον #platano Όμορφη Ελλάδα !!! Όχι μόνο η νησιωτική».

Τη φωτογραφία αναδημοσίευσε και ο κ. Ζεκεντές γράφοντας: «Με ιδιαίτερη χαρά υποδεχθήκαμε σήμερα στην Αταλάντη την κυρια Μιμή Ντενίση που διαχρονικά επιλέγει το Δήμο μας για τις καλοκαιρινές διακοπές της, οπου διατηρει την εξοχική της κατοικία στον μαγευτικό Θεολόγο».

Στο Θεολόγο, όπως αναφέρει συχνά η ίδια, περνά τις πιο όμορφες καλοκαιρινές στιγμές της όπως αποτυπώθηκε και στην πρόσφατη φωτογραφία με την αγαπημένη της κόρη Μαριτίνα.

Η επόμενη φωτογραφία είναι από το καλωσόρισμα του Ιουλίου στο σπίτι της στο Θεολόγο:

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση