Πανικός σε παραλία της Φθιώτιδας από τα απόνερα μεγάλου γιοτ

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 12 Αυγούστου 2024 08:40 Πανικός σε παραλία της Φθιώτιδας από τα απόνερα μεγάλου γιοτ (φώτο αρχείου)

Σοκαρισμένη η μητέρα που έσωσε το μωρό της τελευταία στιγμή - Χάθηκαν κινητά, τσάντες, πορτοφόλια, κλειδιά, ομπρέλες.

Όπως καταγγέλλουν λουόμενοι στο LamiaReport το συμβάν έγινε στις 7:30' - 7:45' το απόγευμα του Σαββάτου στην παραλία "Κάλαμος" δίπλα στον Άγιο Κωνσταντίνο.

«Ξαφνικά σηκώθηκε ένα τεράστιο κύμα, που μπήκε μέσα στην ακτή μέχρι και 15 μέτρα, σαρώνοντας τα πάντα. Πήρε κινητά, τσάντες, πορτοφόλια, κλειδιά, ομπρέλες, ενώ κινδύνεψαν και μικρά παιδιά. Μια μητέρα έσωσε το μωρό της την τελευταία στιγμή και ακόμα δεν μπορεί να συνέλθει από το σοκ. Ήταν ένα μεγάλο γιοτ, μαύρο γκρι από πάνω και άσπρο στο κάτω μέρος, που πήγαινε με μεγάλη ταχύτητα και ο κυματισμός που δημιούργησε προκάλεσε όλον αυτόν τον πανικό. Έχουν υπάρξει κι άλλες φορές κάποια περιστατικά, αλλά αυτό ήταν πραγματικά επικίνδυνο και θα μπορούσαμε να θρηνήσουμε ακόμη και θύματα....», είπε ένας από τους λουόμενους στο LamiaReport.

Αξίζει να σημειώσουμε ότι για το συγκεκριμένο συμβάν δεχτήκαμε πολλές καταγγελίες στο LamiaReport.

Σε επικοινωνία που είχαμε με την Λιμενική Αρχή του Αγίου Κωνσταντίνου μας ενημέρωσαν ότι θα γίνει διερεύνηση επί των καταγγελλομένων και θα αναληφθούν περαιτέρω ενέργειες από την υπηρεσία σε περίπτωση διαπίστωσης αντικανονικοτήτων .

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση