Δήμος Δομοκού: Ανακοίνωση για την ορθολογική χρήση του νερού

Δημοσιεύτηκε: Κυριακή, 11 Αυγούστου 2024 20:47 Δήμος Δομοκού: Ανακοίνωση για την ορθολογική χρήση του νερού

Με ανακοίνωσή του ο Δήμος Δομοκού, απευθύνει έκκληση προς τους κατοίκους της Δημοτικής Κοινότητας Δομοκού, να υιοθετήσουν άμεσα μέτρα εξοικονόμησης νερού, καθώς λόγω των εξαιρετικά υψηλών θερμοκρασιών και της παρατεταμένης ξηρασίας που πλήττουν την περιοχή, αντιμετωπίζουν σοβαρή έλλειψη νερού.

«Καλούμε όλους τους δημότες να συμβάλλουν στην αντιμετώπιση αυτής της κρίσης, υιοθετώντας άμεσα μέτρα εξοικονόμησης νερού», αναφέρει η ανακοίνωση και συνεχίζει:

«Σας παρακαλούμε να κάνετε ορθολογική χρήση του νερού και να περιορίσετε τις καταναλώσεις σας όσο είναι δυνατόν για τον μήνα Αύγουστο.

Η συνεργασία όλων μας είναι απαραίτητη για να διασφαλίσουμε ότι θα έχουμε επαρκείς ποσότητες νερού για όλους», καταλήγει η ανακοίνωση.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση